2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb Debrecen

Programok a zsebedben

Új telefonos applikációt fejlesztett a VisitDebrecen, amelyen az összes debreceni program és szolgáltatás elérhető. A szolgáltatás a Debreceni Virágkarneválra érkező turistáknak is segítséget nyújthat az eligazodásban.

A VisitDebrecen információs szolgáltatása újabb fejlesztéssel bővült. A Karakter 1517 Kávézóban létrehozott információs pont, a hét nyelven megjelenő évszakos kiadvány és a város három pontján felállított digitális információs kijelző után megjelent a Debreceni programok elnevezésű applikáció. A mobiltelefonos szolgáltatás valós idejű információkat ad a városi programokról, könnyű keresést biztosít időpontok, helyszínek és programtípusok szerint. Nemcsak a kulturális események között válogathatnak a felhasználók, hanem az éttermek, bárok és szállások szolgáltatásai között is.


Debrecen egy fiatalos város, ahol korszerű szolgáltatásokat nyújtunk a debrecenieknek és a turistáknak. Ebben az applikációban az érdeklődők egy helyen találhatnak meg minden fontos információt, így könnyen eligazodhatnak a programok és a szolgáltatások között – mondta Széles Diána alpolgármester. Az appban megtalálható információkat a VisitDebrecen tölti fel. Az applikáció nyitott, bárki eljuttathat a szervezethez programokat, hogy azokat feltöltsék, és kereshetővé váljanak. Mind Android, mind iOS operációs rendszeren elérhető, magyar és angol nyelven jeleníti meg az információkat.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.