EUR: 323,02 Ft
CHF: 285,96 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Debrecen

Programok a zsebedben

Új telefonos applikációt fejlesztett a VisitDebrecen, amelyen az összes debreceni program és szolgáltatás elérhető. A szolgáltatás a Debreceni Virágkarneválra érkező turistáknak is segítséget nyújthat az eligazodásban.

A VisitDebrecen információs szolgáltatása újabb fejlesztéssel bővült. A Karakter 1517 Kávézóban létrehozott információs pont, a hét nyelven megjelenő évszakos kiadvány és a város három pontján felállított digitális információs kijelző után megjelent a Debreceni programok elnevezésű applikáció. A mobiltelefonos szolgáltatás valós idejű információkat ad a városi programokról, könnyű keresést biztosít időpontok, helyszínek és programtípusok szerint. Nemcsak a kulturális események között válogathatnak a felhasználók, hanem az éttermek, bárok és szállások szolgáltatásai között is.


Debrecen egy fiatalos város, ahol korszerű szolgáltatásokat nyújtunk a debrecenieknek és a turistáknak. Ebben az applikációban az érdeklődők egy helyen találhatnak meg minden fontos információt, így könnyen eligazodhatnak a programok és a szolgáltatások között – mondta Széles Diána alpolgármester. Az appban megtalálható információkat a VisitDebrecen tölti fel. Az applikáció nyitott, bárki eljuttathat a szervezethez programokat, hogy azokat feltöltsék, és kereshetővé váljanak. Mind Android, mind iOS operációs rendszeren elérhető, magyar és angol nyelven jeleníti meg az információkat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.