EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Debrecen

Programok a zsebedben

Új telefonos applikációt fejlesztett a VisitDebrecen, amelyen az összes debreceni program és szolgáltatás elérhető. A szolgáltatás a Debreceni Virágkarneválra érkező turistáknak is segítséget nyújthat az eligazodásban.

A VisitDebrecen információs szolgáltatása újabb fejlesztéssel bővült. A Karakter 1517 Kávézóban létrehozott információs pont, a hét nyelven megjelenő évszakos kiadvány és a város három pontján felállított digitális információs kijelző után megjelent a Debreceni programok elnevezésű applikáció. A mobiltelefonos szolgáltatás valós idejű információkat ad a városi programokról, könnyű keresést biztosít időpontok, helyszínek és programtípusok szerint. Nemcsak a kulturális események között válogathatnak a felhasználók, hanem az éttermek, bárok és szállások szolgáltatásai között is.


Debrecen egy fiatalos város, ahol korszerű szolgáltatásokat nyújtunk a debrecenieknek és a turistáknak. Ebben az applikációban az érdeklődők egy helyen találhatnak meg minden fontos információt, így könnyen eligazodhatnak a programok és a szolgáltatások között – mondta Széles Diána alpolgármester. Az appban megtalálható információkat a VisitDebrecen tölti fel. Az applikáció nyitott, bárki eljuttathat a szervezethez programokat, hogy azokat feltöltsék, és kereshetővé váljanak. Mind Android, mind iOS operációs rendszeren elérhető, magyar és angol nyelven jeleníti meg az információkat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.