EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Eger

Rádió 1 – nagyon megy!

A rádiózás világában a legfontosabb adat a hallgatói elégedettség, amikor az adott rádióban dolgozók visszajelzést kaphatnak a munkájukról, de az sem mellékes szempont, hogy egy kereskedelmi rádió esetében a hirdetők is biztosak lehessenek abban, hogy jó helyre teszik a pénzüket.

Évente többször mérik a rádiók hallgatottságát szerte az országban együtt, külön, összességében is, hiszen még mindig nagyon népszerű hazánkban – és egyébként az egész világon – rádiót hallgatni. Nagy örömünkre a rádiózás nem ment ki a divatból és képes követni a technikai fejlődést, ellentétben a nyomtatott sajtóval. Eger különben is mindig az országos érdeklődés középpontjában áll turisztikai attrakcióival, utánozhatatlan adottságaival, ehhez pedig a kedvenc helyi rádióállomásnak is folyamatosan igazodnia kell.


Rádió 1 Eger hallgatottság Lokál grafika – 2018 második negyedév

Egyetemváros is vagyunk, így a fiatalok megszólítása prioritást élvez. A legutóbbi, április–júniusi időszakról készült hivatalos felmérés igazából választ adott arra, hogy valóban a fiatalok, középkorúak rádiója a Rádió 1 Eger. Ám az is látszik, hogy az idősebbek sem vetik meg a fiatalos zenéket, a vagány műsorvezetést és a naprakész helyi híreket.

– Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire büszke vagyok arra, hogy toronymagasan a legjobb rádió vagyunk Egerben és a környéken. A hivatalos felmérés adataiból látszik, hogy a fiatalok szinte teljes egészében csak minket hallgatnak, de rendkívül elégedett vagyok azzal is, hogy az idősebbek igényeit is ki tudjuk elégíteni, és ha rádióról van szó, a legnagyobb számban ránk gondolnak a hallgatók – köszönte meg a bizalmat Egyed Zsolt, a Rádió 1 Eger vezetője.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.