EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Hódmezővásárhely

Rádió 7: zsebben hordható azonnali tájékoztatás

Ismét tovább bővül a Rádió 7 által nyújtott szolgáltatások száma, ez alkalommal egy mobileszközökre letölthető alkalmazással. A Rádió 7 applikációjáról Égető Gyula tulajdonos, a Rádió 7 szerkesztőségvezetője elmondta: a fejlesztéskor az volt a három legfontosabb szempont, hogy az alkalmazás legyen gyors, takarékos és naprakész.

Az applikációval élőben lehet hallgatni a Rádió 7 adását

– Mindenkinek ott van a mobileszköz a zsebében. Sok konferenciára és szakmai megbeszélésre járok és járnak a kollégáim, és előre lett vetítve, hogy annak a fajta hírportálként működő médiafelületnek, ami eddig volt, meg vannak számlálva a napjai. Véleményem szerint maximum két évük van ezeknek a hírportáloknak, és ezért döntöttem úgy, hogy ezzel a fejlesztéssel igyekszünk elérni a hallgatókat és olvasókat – tájékoztatott Égető Gyula.


Az applikációval élőben lehet hallgatni a Rádió 7 adását, de archív műsorok is megtalálhatók. Emellett programajánló, szavazás és hírek menüpont is van. Az alkalmazás az androidos készülékeken elérhető a GooglePlay-en keresztül, míg az iOS operációs rendszerrel futó eszközökön az AppStore-ban lehet fellelni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.