2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Sport

Schumacher csapatában a magyar tehetség

A 16 éves Kovács Zsombor gokartversenyző az elmúlt napokban sejtelmes képeket és információmorzsákat osztott meg követőivel, amiből arra lehetett következtetni, hogy élete komoly mérföldkőhöz ért.

Nem is kellett sokáig várni a nagy bejelentéssel, ugyanis az ifjú tehetség a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a korábbi Forma–1-es pilóta, Ralf Schumacher gokartcsapata, a KSM Schumacher Racing Team. Zsombor kivételes pilótának számít, ugyanis tavaly már a felnőttek világbajnokságán is rajthoz állhatott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szalah vs. Lewandowski

    Szalah vs. Lewandowski

    Akár előrehozott döntő is lehetne a labdarúgó Bajnokok Ligája mai esti slágermérkőzése, ugyanis a Liverpool találkozik a Bayern Münchennel. Most minden szem a csoportkör gólkirályára (8 találat), Robert Lewandowskira szegeződik majd, míg a hazaiaknál Mohamed Szalahtól várják a gólokat.

  • 26 másodperc alatt lecsapták a világbajnokot

    26 másodperc alatt lecsapták a világbajnokot

    Hamar véget ért az Ultimate Fighting Championship (UFC) Phoenixben rendezett gálájának főmeccse, amelyen egykori nehézsúlyú világbajnok, Cain Velasquez csapott össze a kameruni-francia Francis Ngannouval.