EUR: 322,96 Ft
CHF: 284,14 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Külföld

Rejtélyes halálesetek miatt költöztetik ki a nyaralókat egy hotelből

Két rejtélyes haláleset miatt kiköltözteti 301 ügyfelét egy brit utazási iroda Egyiptom legfelkapottabb üdülőhelyén egy hurghadai hotelből – tudatta csütörtöki közleményében a Thomas Cook utazási iroda.

A szálloda a Steigenberger Aqua Magic Hotel, amelyben két brit – egy 63 éves nő és 69 éves férje – halt meg a héten. A Cook közleménye szerint haláluk oka mindeddig tisztázatlan.


A pár lányával és három unokájával üdült a szállodában. Lányuk elmondása szerint makkegészségesek voltak nyaralásuk előtt, haláluk egyiptomi vakációjuk hetedik napján történt.

Az utazási iroda kitért arra is, hogy egyre több megbetegedésről értesült az érintett szálloda vendégköréből, ezért óvatosságból elhozza onnan összes utasát és más hotelekben helyezi el, vagy – ha igénylik – mihamarabb hazautaztatja őket.

Az első halottkémi vizsgálat szerint természetes halált hal a pár, az alaposabb – laboratóriumi tesztekkel is végzett – orvosszakértői vizsgálatnak még nincs meg az eredménye.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Pokoli Kalifornia

    A nap képe: Pokoli Kalifornia

    A kaliforniai fővárostól, Sacramentótól északra, a hegyek ölésében fekvő Paradise teljesen leégett, talán ha hat épület romjai maradtak meg.

  • Szexbabává operáltatta magát a német férfi

    Ivana egy professzionális sminkes Berlinből, aki úgy érezte hogy “csúnya”. A transzszexuális dominának most 95G-s melle van, és húsz korrekciós műtéten esett át azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy emberi szexbaba.