EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Zalaegerszeg

Rekonstrukció

Gázelosztóvezeték-rekonstrukciós munkákat végez az E.ON Zalaegerszeg belvárosában augusztus 15-e és 31-e között. A munkálatok a Petőfi utca Tüttőssy és Kosztolányi út közti szakaszán zajlanak majd, melyet a vezetékcsere biztonságos elvégzéséhez a gépjárműforgalom elől teljesen le kell zárni. A Tüttőssy utcai üzletek, lakóépületek és parkolók gépjárművel történő megközelíthetősége a munkavégzés során kisebb korlátozások mellett, de folyamatosan biztosított lesz. Az útfelbontással járó fejlesztés időtartama alatt gázszünet nem várható, a szolgáltatás a megszokott módon vehető igénybe. Mindössze az úgynevezett átkötés idejére – ami néhány órát jelent – szünetel majd a földgázszolgáltatás az érintett ingatlanoknál. Ennek várható időpontjáról szórólapokon előzetes tájékoztatást kapnak az ott lakók. A társaság ezúton kéri az érintett ügyfelek türelmét és megértését.

Türelmet kérnek

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.