2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Zalaegerszeg

Rekonstrukció

Gázelosztóvezeték-rekonstrukciós munkákat végez az E.ON Zalaegerszeg belvárosában augusztus 15-e és 31-e között. A munkálatok a Petőfi utca Tüttőssy és Kosztolányi út közti szakaszán zajlanak majd, melyet a vezetékcsere biztonságos elvégzéséhez a gépjárműforgalom elől teljesen le kell zárni. A Tüttőssy utcai üzletek, lakóépületek és parkolók gépjárművel történő megközelíthetősége a munkavégzés során kisebb korlátozások mellett, de folyamatosan biztosított lesz. Az útfelbontással járó fejlesztés időtartama alatt gázszünet nem várható, a szolgáltatás a megszokott módon vehető igénybe. Mindössze az úgynevezett átkötés idejére – ami néhány órát jelent – szünetel majd a földgázszolgáltatás az érintett ingatlanoknál. Ennek várható időpontjáról szórólapokon előzetes tájékoztatást kapnak az ott lakók. A társaság ezúton kéri az érintett ügyfelek türelmét és megértését.

Türelmet kérnek

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.