EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Zalaegerszeg

Remek hangulat, finom ételek és majd tízmillió forint!

Jó időben, kiváló hangulatban és eredményesen telt a vasárnap az AquaCity Vízicsúszda és Élményparkban. A XVII. Jótékonysági főzés és családi napon összesen 9,6 millió forint gyűlt össze. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata és az AquCity 2002-ben útjára indított közös programjának bevétele idén a profi és amatőr sportolók, valamint a nyugdíjasklubok javaslatára az egészségvédelem jegyében a zalaegerszegi gyalogos- és kerékpáros-túraútvonalak további fejlesztését szolgálja. A jótékonysági nap bevétele három forrásból származik: egyrészt a cégek felajánlásából, másrészt a főző csapatok ételeinek, italainak eladásából, harmadrészt pedig a fürdőbelépő megvásárlásából. Előzetesen 37 vállalkozás 2 millió 300 ezer forintot ajánlott fel a kitűzött cél megvalósításához. A nagyszabású összejövetelre ebben az esztendőben minden eddiginél több, összesen 70 csapat nevezett. Az általuk készített ételek, italok árusításából 2 millió 426 ezer 305 forint folyt be. Emellett 4449 belépő kelt el, ami 4 millió 811 ezer forintos bevételt hozott. Összesen tehát 9 millió 537 ezer 305 forint gyűlt össze.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.