EUR: 322,46 Ft
CHF: 282,88 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Győr

Remili inkább Paksra ment

Sokáig tartotta magát a hír, miszerint Mohamed Remili az ETO-hoz igazol. Igazi erősítés lett volna a rutinos csatár, azonban végül az NB I-et és a Paks csapatát választotta.

A Vasas korábbi csapatkapitánya egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá a paksi zöld-fehéreknél, már nagyon várja, hogy hasznára lehessen új csapatának. Köztudott, hogy a fővárosi piros-kékek tavaly kiestek az élvonalból, Remili 28 meccsen 5 gólt szerzett. Eddig 183 első osztályú meccsen lépett pályára, összesen 30 gól szerepel a neve mellett.


Változik a magyar foci: Remili (jobbra) itt még a Vasas mezében csap össze Gera Zoltánnal. Előbbi már a Paks játékosa, míg Gera már szögre akasztotta a stoplist MTI Fotó: Illyés Tibor

A hírek jó ideig arról szóltak, hogy Mohamed Remili a Mészöly Géza vezette ETO-hoz igazol, azonban ahogy a fentiek is mutatják, végül más város zöld-fehér mezét húzta magára. Az üggyel kapcsolatban megszólalt az ETO FC Győr kommunikációs vezetője, Kelemen Dorottya is.

– Valóban igaz a hír, hogy korábban felvettük a kapcsolatot Mohamed Remilivel és a menedzserével, és tárgyalásokat folytattunk velük a játékos esetleges szerződtetéséről. Azonban sajnos kiszivárgott a hír és több NB I-es csapat megkeresése felborította az elkezdődött tárgyalásokat. Végül Remili a Paksot választotta, velük már előttünk is kapcsolatban volt – mondta.

Remili tehát Paksra igazolt, azonban a Győr kerete idén így is jelentősen megerősödött, így nagy reményekkel vágtak neki az új szezonnak. A csapatjátékon még van mit javítani, de a jelek több mint biztatóak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.