EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Győr

Remili inkább Paksra ment

Sokáig tartotta magát a hír, miszerint Mohamed Remili az ETO-hoz igazol. Igazi erősítés lett volna a rutinos csatár, azonban végül az NB I-et és a Paks csapatát választotta.

A Vasas korábbi csapatkapitánya egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá a paksi zöld-fehéreknél, már nagyon várja, hogy hasznára lehessen új csapatának. Köztudott, hogy a fővárosi piros-kékek tavaly kiestek az élvonalból, Remili 28 meccsen 5 gólt szerzett. Eddig 183 első osztályú meccsen lépett pályára, összesen 30 gól szerepel a neve mellett.


Változik a magyar foci: Remili (jobbra) itt még a Vasas mezében csap össze Gera Zoltánnal. Előbbi már a Paks játékosa, míg Gera már szögre akasztotta a stoplist MTI Fotó: Illyés Tibor

A hírek jó ideig arról szóltak, hogy Mohamed Remili a Mészöly Géza vezette ETO-hoz igazol, azonban ahogy a fentiek is mutatják, végül más város zöld-fehér mezét húzta magára. Az üggyel kapcsolatban megszólalt az ETO FC Győr kommunikációs vezetője, Kelemen Dorottya is.

– Valóban igaz a hír, hogy korábban felvettük a kapcsolatot Mohamed Remilivel és a menedzserével, és tárgyalásokat folytattunk velük a játékos esetleges szerződtetéséről. Azonban sajnos kiszivárgott a hír és több NB I-es csapat megkeresése felborította az elkezdődött tárgyalásokat. Végül Remili a Paksot választotta, velük már előttünk is kapcsolatban volt – mondta.

Remili tehát Paksra igazolt, azonban a Győr kerete idén így is jelentősen megerősödött, így nagy reményekkel vágtak neki az új szezonnak. A csapatjátékon még van mit javítani, de a jelek több mint biztatóak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.