EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szolnok

Rendőröktől tanulhattak a gyerkőcök

Bűnmegelőzési és életmódtábort szervezett múlt héten a Szolnoki Rendőrkapitányság Megelőzési és Értékelő Alosztálya a Szolnok Város Közbiztonságáért Közalapítvánnyal karöltve.

Az eseményt a megyeszékhelyen, a Tiszaligeti Turisztikai és Szabadidőközpontban rendezték meg augusztus 10. és 14. között, amelyen közel kilencven általános iskolás vett részt. A fiataloknak az öt nap alatt olyan programokat szerveztek, amelyek a biztonságérzetüket növelték.

A rendőrautó – mind mindig, most is népszerű volt

Volt szó drogprevencióról, egészséges életmódról, bűn- és baleset-megelőzésről, de a 7 és 14 év közötti gyermekek drámapedagógiai, csapatépítő, készségfejlesztő és sportprogramokon is részt vehettek. Mindemellett a rendőrség munkatársai bevezették őket a kommandósok mindennapjaiba is.

A tanulás mellett a játék is szerephez jutott az öt nap alatt

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.