EUR: 323,34 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szolnok

Rendőröktől tanulhattak a gyerkőcök

Bűnmegelőzési és életmódtábort szervezett múlt héten a Szolnoki Rendőrkapitányság Megelőzési és Értékelő Alosztálya a Szolnok Város Közbiztonságáért Közalapítvánnyal karöltve.

Az eseményt a megyeszékhelyen, a Tiszaligeti Turisztikai és Szabadidőközpontban rendezték meg augusztus 10. és 14. között, amelyen közel kilencven általános iskolás vett részt. A fiataloknak az öt nap alatt olyan programokat szerveztek, amelyek a biztonságérzetüket növelték.

A rendőrautó – mind mindig, most is népszerű volt

Volt szó drogprevencióról, egészséges életmódról, bűn- és baleset-megelőzésről, de a 7 és 14 év közötti gyermekek drámapedagógiai, csapatépítő, készségfejlesztő és sportprogramokon is részt vehettek. Mindemellett a rendőrség munkatársai bevezették őket a kommandósok mindennapjaiba is.

A tanulás mellett a játék is szerephez jutott az öt nap alatt

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.