EUR: 326,99 Ft
CHF: 301,24 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Sport

Ronaldo fiát is megszerezte a Juventus

Édesapja nyomdokaiba lépett Cristiano Ronaldo Jr. A portugál világsztár nyolcéves kisfia is csatlakozott a Juventushoz, méghozzá az U9-es csapathoz. A fiatal labdarúgó már edzésbe is állt.

Nem lehet azt mondani, hogy Cristiano Ronaldo leigazolásával rosszul járt volt a regnáló olasz bajnok Juventus. A torinói együttes 120 millió euróért (40 milliárd forint) szerezte meg az ötszörös aranylabdás portugál sztárt a Real Madridtól, de amikor a klub vezetői aláírták a szerződést, arra talán nem is gondoltak, hogy egyszerre két Ronaldót is igazoltak.


A Juventus hivatalos oldalaira felkerült egy fotó, amelyen két gyerek futballozik, az egyik pedig nem más, mint Cristiano Ronaldo Jr., aki a klub U9-es utánpótláscsapatával kezdte meg az edzéseket. A nyolcéves fiúcskát már többször láthattuk labdával, a BL-döntő utáni ünneplés során is többedmagával rúgta a bőrt a pályán. Nem ő az első, aki apjához hasonlóan a Juventusban focizik, hiszen Andrea Barzagli fia, Mattia és Claudio Marchisio fia, David is itt futballozik.

Forrás: juventus.com

 

– Olyan, mint én voltam gyerekként. Gyűlöl veszíteni, hatalmas versenyszellem dolgozik benne. Erős, technikás, jól lő, igyekszem tanítani, de neki kell majd eldöntenie, mi szeretne lenni. Még nagyon fiatal, és nem is akarok semmit ráerőszakolni, de természetesen egy álmom válna valóra, ha belőle is sikeres futballista lenne – mondta korábban a fiáról Ronaldo.


A Ronaldók elkötelezettsége a Juventus iránt igazán példaértékű. A 33 éves klasszis azt nyilatkozta az olasz médiának, hogy a következő hetekben Torinóban marad, mert jelenleg új klubjára, a Juvéra akar koncentrálni. Ez azt jelenti, hogy Ronaldo nem lesz ott a portugál válogatottban az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

Kapcsolódó Cikkek