EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szolnok

Rózsakerti Zenés Esték

A Szakajtó Szolnoki Népzenei Műhely Egyesület kéthetente, vasárnaponként szervez programot a Rózsakertbe, ahol közös éneklésre, táncra, zenélésre invitálják a résztvevőket. Minden alkalommal meghívnak Szolnokról vagy a környékről egy művész vendéget – legyen az népzenei együttes vagy szólista –, ezzel is színesítve a programot.

A Rózsakerti Zenés Estékre nemcsak az idősebb, hanem a fiatalabb korosztály is szívesen kijár, hiszen legtöbbször olyan népdalok kerülnek terítékre, amelyeket mindenki ismer és szívesen énekel. Legközelebb augusztus 26-án vehetünk részt a rendezvényen, délután 5-től 7 óráig. Mivel ez lesz az utolsó, a nyárzáró esemény, érdemes kilátogatni a Rózsakertbe.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.