2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szolnok

Rózsakerti Zenés Esték

A Szakajtó Szolnoki Népzenei Műhely Egyesület kéthetente, vasárnaponként szervez programot a Rózsakertbe, ahol közös éneklésre, táncra, zenélésre invitálják a résztvevőket. Minden alkalommal meghívnak Szolnokról vagy a környékről egy művész vendéget – legyen az népzenei együttes vagy szólista –, ezzel is színesítve a programot.

A Rózsakerti Zenés Estékre nemcsak az idősebb, hanem a fiatalabb korosztály is szívesen kijár, hiszen legtöbbször olyan népdalok kerülnek terítékre, amelyeket mindenki ismer és szívesen énekel. Legközelebb augusztus 26-án vehetünk részt a rendezvényen, délután 5-től 7 óráig. Mivel ez lesz az utolsó, a nyárzáró esemény, érdemes kilátogatni a Rózsakertbe.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.