EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Eger

Rózsatánccal ünnepelt a St. Andrea pincészet

Hagyományt kíván teremteni az egerszalóki St. Andrea pincészet, ezért idén második alkalommal rendezték meg a Rózsatánc Ünnepet. A borászat a borkóstolás mellett az idén is más érzékeket is próbált kényeztetni.

A finom ételek mellett Tóth Eszter énekesnő szórakoztatta a vendégeket, akik választhattak az elegáns terasz és a hűs pince között. Utóbbiban ifj. Lőrincz György tartott mesterkurzust, ahol Sauvignon Blanc 2017, Boldogságos 2017, Egyetlen 2016, Valóban Méltó 2016, Kis-Eged Pinot Noir 2016 és Kadarka Válogatás 2016 került a poharakba.


Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.