2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Eger

Rózsatánccal ünnepelt a St. Andrea pincészet

Hagyományt kíván teremteni az egerszalóki St. Andrea pincészet, ezért idén második alkalommal rendezték meg a Rózsatánc Ünnepet. A borászat a borkóstolás mellett az idén is más érzékeket is próbált kényeztetni.

A finom ételek mellett Tóth Eszter énekesnő szórakoztatta a vendégeket, akik választhattak az elegáns terasz és a hűs pince között. Utóbbiban ifj. Lőrincz György tartott mesterkurzust, ahol Sauvignon Blanc 2017, Boldogságos 2017, Egyetlen 2016, Valóban Méltó 2016, Kis-Eged Pinot Noir 2016 és Kadarka Válogatás 2016 került a poharakba.


Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.