2019. július 19., péntek
Emília

Extra

Rusnya lánynak tartotta magát Megyeri Csilla

A korábban rusnyázásáról elhíresült Megyeri Csilla elképesztően rusnyának tartja tíz évvel ezelőtti önmagát, de most a Lokál kedvéért számítógépe titkos mappáiból előkereste az árulkodó képeket. Párja, Zsolti szembesítette azzal, hogy a régi, „lufifejű” Csilla biztosan nem kellett volna neki.

„Kreatívabbak a szép nők, mint rusnya társaik” – mondta korábban Megyeri Csilla az Alföld Televízióban. Kijelentése óriási felháborodást keltett, percek alatt elterjedt a videó az interneten, elnevezték „rusnyázó műsorvezetőnek”, sokat bántották, de egyben szélesebb körben is megismerték a nevét. Azóta szerepelt az Ázsia Expresszben és A Nagy Duettben is, és kiderült, hogy Csillának ami a szívén, az a száján. Így nem csodálkoztunk, amikor elárulta, hogy szerinte ő maga is rusnya volt.


– Tizennyolc éves koromban kezdtem fogamzásgátlót szedni, ami miatt nagyon meghíztam, és az arcbőröm is szörnyen pattanásos lett. Sokáig nagyon zavart, csúnyának éreztem magam, gyógyszereket kellett szednem, ami akár meddőséget is okozhatott volna. A hegek a mai napig megvannak, és nem titok, hogy emiatt már több szépészeti beavatkozáson átestem. Ezenkívül csak a számat töltettem fel, minden más természetes rajtam – kezdte lapunknak a 31 éves Csilla, aki bevallotta, hogy fiatal lányként, ahogy fogalmazott, cicivillantással próbálta kompenzálni gátlásait.

– Emlékszem, abban az időben mindig nagyon kivágott felsőket hordtam, ezzel igyekeztem ellensúlyozni azokat a részeket, amelyeket nem szerettem magamon, például a hasamat vagy a karomat. Bevallom, hogy akkoriban nagyon közönséges és „gáz” voltam, pláne ezeket a régi fotókat elnézve. Alapvetően nincs kis fejem, és ez a göndör haj még rátett egy lapáttal, nem véletlenül hordom egyenesen. Ezeket a fotókat eddig a vidéki házunk számítógépének egyik rejtett mappájában tároltam, de persze már Zsolti is látta őket, és nagyon kiakadt. Nem értette, hogy az előző párom hogyan tudott velem lenni, azt mondta, neki ilyen nagy lufifejjel biztosan nem kellettem volna – mondta nevetve Csilla, aki fontosnak tartotta, hogy éreztesse az önbizalomhiányos lányokkal: nincsenek egyedül, mindenkiből lehet jó nő. Igaz, szerintünk a tíz évvel ezelőtti Csillával sem volt semmi baj.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek