EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,04 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Sport

Scholes: A MU-nak nincs esélye a bajnoki címre

A csapat korábbi klasszisa, Paul Scholes szerint a Manchester Unitednek nincs esélye arra, hogy megnyerje a labdarúgó Premier League mostani kiírását.

A több mint 700 MU-meccsen szerepelt középpályás egy lapinterjúban fejtette ki véleményét volt együtteséről, amelynél szerinte a címvédő Manchester Citynek és a legutóbbi Bajnokok Ligája-döntős Liverpoolnak is jobb kerete van.


– Ha a Manchester Cityt vagy akár a Liverpoolt megnézzük, kijelenthető, hogy a MU jelenleg nincs a szintjükön – kesergett a 43 éves Scholes a Daily Mirrornak.

Hozzátette, véleménye szerint a MU nem volt elég aktív az átigazolási szezonban, s a klub stratégiája nehezen érthető.

– A United, úgy tűnik, nem igazán tudja, mi történik vele. Nem lehet kiismerni a csapatot, nem ismerjük a játékosokat, s kiszámíthatatlan, hogyan fognak játszani hétről hétre – mondta a 66-szoros angol válogatott futballista, aki 2013-ban vonult vissza.

Profimedia, Press Association

Kapcsolódó Cikkek

  • A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    A világ legöregebb vívója még mindig pástra lép

    Boros Péter, a világ legöregebb aktív vívója a minap ünnepelte 85. születésnapját. Természetesen a páston, illetve mellette, hiszen az OSC Semmelweis utcai vívótermében köszöntötték sporttársai, tanítványai és barátai az örökifjú pengeforgatót.

  • Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Perelnek az erőszakkal vádolt sportolók?

    Egyelőre csak afféle árnyékbokszolásban merül ki a nemi erőszakkal meggyanúsított két vízilabdázó jogi képviselőinek tevékenysége. Hegedűs László és Gatter László ügyvéd szerint sem gyanúsítottként, sem tanúként nem hallgatták ki ügyfeleiket, így az ellenük esetleg meginduló eljárás stratégiáját sem igazán tudták kidolgozni.