EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,55 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb XVIII.kerület

Segítség a tűzvész károsultjainak

Öt vízsugárral oltották a lángokat a tűzoltók augusztus 5-én este – írta a katasztrófavédelem honlapján. Az esetről Ughy Attila polgármester is megosztott egy bejegyzést a közösségi oldalán, ahol felajánlotta az érintett családnak az önkormányzat segítségét.

Száz négyzetméteres lakóház gyulladt ki (Fotó: Dudás Tamás tű.zls.)

− Kigyulladt egy körülbelül száz négyzetméter alapterületű lakóház Budapest XVIII. kerületében, a Kisfaludy utcában. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral oltották a lángokat – közölte a katasztrófavédelem. A tüzet először körbehatárolták a 200 négyzetméteres házban, majd 21 óra 57 perckor sikeresen eloltották. Később kiderült, hogy berendezési tárgyak kaptak lángra − tette hozzá az önkormányzat honlapja.


Öt vízsugárral oltották a tüzet (Fotó: Dudás Tamás tű.zls.)

− Tegnap este a Kisfaludy utcában eddig tisztázatlan okból tűz keletkezett egy 200 négyzetméteres családi ház 100 négyzetméteres lakóterében, aminek következtében a ház tetőszerkezete és a lakórész teljesen leégett, megsemmisült. A házban a tűzeset idején egy férfi tartózkodott, aki az ablakon keresztül szerencsére idejében ki tudott menekülni. A tűzesetben a szülőkön kívül három gyermekkorú, illetve egy fiatal anyuka a csecsemőjével érintett. Az önkormányzat már az éjszaka folyamán biztosította a család azonnali elhelyezését, és a rendelkezésre álló eszközökkel további segítséget nyújt – írta Ughy Attila polgármester Facebook-oldalán.

Azonnal elhelyezték a családot (Fotó: Dudás Tamás tű.zls.)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.