EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Selena Gomez reméli, Bieber nem veszi el szerelmét

Selena Gomez és Justin Bieber szerelme regénybe illő. Tíz évig jártak, amiben volt minden: szerelem, megcsalás, depresszió, drogok, újra fellángoló érzelmek és egymásnak írt szerelmes dalok.

Mindenki úgy gondolta, hogy egymásnak szánta őket a sors. Justin azonban néhány hónappal ezelőtt megkérte új szerelme, Hailey Baldwin kezét, ami összetörte az énekesnőt.

„Selena akkor volt a legboldogabb, amikor Justinnal járt, és mindig is azt remélte, hogy őt veszi el. Ha végül valóban Hailey-t választja, félő, hogy újra belebetegszik” – mesélte egy barátja a hollywoodlife.com-nak, utalva a lány korábbi depressziójára.

Profimedia, Grosby Group

Justin Bieber és Hailey Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.