2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Sport

Shane lézerrel szedeti le katinkás tetkóit

Shane Tusup számára csak most lesz igazán fájdalmas a szakítás. A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka válófélben lévő edző-férje eltávolíttatja magáról azokat a tetoválásokat, amelyek volt párjára emlékeztetik.

Profimedia, Zuma Press – News

Legalábbis a korábbi „álompár” egyik barátja a Hot! magazinnak elárulta, hogy az Egyesült Államokba visszaköltözött Shane radikális módon akar megszabadulni Katinkával kapcsolatos tetoválásaitól. Annál is inkább, mert a távolság nem szépítette meg kapcsolatukat, továbbra sem jutottak nyugvópontra vitáik.


A tetoválásokat lézeres eljárással lehet eltüntetni. A kezelés hossza és eredményessége függ a bőrbe vitt festék mennyiségétől és mélységétől, a bőr állapotától, és nem éppen fájdalommentes. A lézeres eltávolítás halványítási folyamat, amely kb. 4–6 heti időközönkénti kezelésekből áll. Shane egyik bicepszét jókora Iron Lady felirat díszíti, és ezzel alighanem több gondja lesz az eltávolítást végző szakembernek, mint a volt párja 200 vegyesen elért 2:06,12-es világrekordjára emlékeztető felirattal.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bale: Ronaldo nélkül minden nyugodtabb

  Bale: Ronaldo nélkül minden nyugodtabb

  A labdarúgó Bajnokok Ligája első fordulójának második játéknapján a Real Madrid–AS Roma összecsapás emelkedik ki. A madridi csapat most lép először pályára Cristiano Ronaldo nélkül a BL-ben 2009 óta.

 • Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára

  A H-Moto Team csapata újabb, történetének egyik nagyon fontos állomásához érkezett el, ugyanis a világ egyik
  legnagyobb utánpótlás-nevelő sorozatának, a Red Bull Rookies Cup-nak spanyolországi válogatójára bekerült
  Kakuszi Ádám is.

 • Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  Világbajnok fitneszmodellel készül a szezonra Nagy Norbert

  A Zengő Motorsport túraautó-világkupában versenyző fiatal pilótája nem töltötte tétlenül a hosszú nyári szünetet. Nagy Norbert kemény edzésbe kezdett a WTCR két és fél hónapos vakációja alatt, méghozzá a világbajnok fitneszmodell és személyi edző, Zsigmond Regina segítségével.