EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,25 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Sport

Shane lézerrel szedeti le katinkás tetkóit

Shane Tusup számára csak most lesz igazán fájdalmas a szakítás. A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka válófélben lévő edző-férje eltávolíttatja magáról azokat a tetoválásokat, amelyek volt párjára emlékeztetik.

Profimedia, Zuma Press – News

Legalábbis a korábbi „álompár” egyik barátja a Hot! magazinnak elárulta, hogy az Egyesült Államokba visszaköltözött Shane radikális módon akar megszabadulni Katinkával kapcsolatos tetoválásaitól. Annál is inkább, mert a távolság nem szépítette meg kapcsolatukat, továbbra sem jutottak nyugvópontra vitáik.


A tetoválásokat lézeres eljárással lehet eltüntetni. A kezelés hossza és eredményessége függ a bőrbe vitt festék mennyiségétől és mélységétől, a bőr állapotától, és nem éppen fájdalommentes. A lézeres eltávolítás halványítási folyamat, amely kb. 4–6 heti időközönkénti kezelésekből áll. Shane egyik bicepszét jókora Iron Lady felirat díszíti, és ezzel alighanem több gondja lesz az eltávolítást végző szakembernek, mint a volt párja 200 vegyesen elért 2:06,12-es világrekordjára emlékeztető felirattal.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek