EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Veszprém

Sokszínű szórakozás a napközis táborban

Nemcsak jégrémmel, strandolással is hűsölhetnek a melegben a gyerekek (fotó: Kovács Bálint)

Veszprém városa évek óta szervez a helyi családok megsegítésére napközis táborokat; az öt héten át zajló foglalkozások helyszíne a Deák Ferenc Általános Iskola. A gyerekeket nemcsak az iskolai programokkal kötik le, de állatkert-látogatást, sőt balatoni strandolást is szerveznek számukra. A tábor öt hete alatt 12-13 pedagógus felügyel a gyerekekre, köztük gyógypedagógusok is. Az önkormányzat az önként vállalt feladat biztosítására 6,7 millió forintot fordít saját költségvetéséből.

Némedi Lajos alpolgármester a helyszínen tájékozódott a tábor működéséről (fotó: Kovács Bálint)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.