2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Külföld

„Soros György a tűzzel játszik”

Jan Chodakiewicz lengyel származású, de az USA-ban élő történészprofesszor szerint Soros György pénzt áldoz arra, hogy megvalósítsa az általa elképzelt világot.A professzor a Magyar Időknek elmondta: az utóbbi 30 évben legalább hárommilliárd dollárt (832 milliárd forint) költött a saját vagyonából erre a célra.

– Először a marihuána legalizálásáért harcolt, szerinte ez a szabadság szimbóluma. Azután a rendfenntartó intézményeket, azaz a rendőrséget és a bíróságot próbálta behálózni. Például úgy, hogy pénzt ad a kerületi ügyészek támogatására és kijelölésére. Soros kedvelt eszköze a „forradalmi mozgósítás” tüntetésekkel, erőszakkal. Szerinte ezek segítik azokat a reformtörekvéseket, amelyek célja az úgynevezett nyílt társadalom létrejötte. Szerintem viszont a tűzzel játszik – mondta a professzor a lapnak.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nőket harapdált az afrikai migráns

    Nőket harapdált az afrikai migráns

    Bíróság elé áll a bajorországi Memmingenben az a 26 éves eritreai férfi, aki a gyanú szerint legalább négy nőt támadott meg néhány napon belül – írja Ripost.

  • Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

    Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

    Békés, demokratikus és forradalmi ellenállásra szólította fel az olaszokat az “Olaszországot eláruló és rabszolgává tevő” új római kormánnyal szemben Matteo Salvini, az ellenzéki Liga vezetője a párt éves nagygyűlésén a lombardiai Pontidában vasárnap.