EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Dunaújváros

Spártai toborzó

Új tagokat toboroz a dunaújvárosi Spartan Cheerleaders Sportegyesület. A csapat több korcsoportban várja a jelentkezőket.

Az úgynevezett ovi cheer csoporthoz a 4–6 év közötti gyermekek csatlakozhatnak, akik számára játékos mozgásfejlesztést kínálnak a cheersport eszközeinek felhasználásával. Az általános iskola alsó tagozatos (7–11 éves) fiataljai számára a mini cheer csapatban van hely: a számukra kínált programban egyszerűbb talajtorna és tánc, a sportág alapjainak elsajátítása és fejlesztése szerepel egyéni edzésterv szerint.


A Spartan Cheerleaders több kontinenstornán is sikeresen szerepelt (archív fotó: Spartan SE)

Tizenkét éves kortól jelentkezhetnek az érdeklődők a kezdő cheerleading együttesbe, ahová azokat a lányokat várják, akik kipróbálnák a performance cheer elemeit, azaz egy pörgős tánckoreográfiát egy kis talajtornával. Ezen túl lehetőség van a coed cheer csapatba is felvételt nyerni, amely az Európa-bajnokságon több alkalommal is részt vett csapat, ahová leginkább akrobatika- vagy torna-előképzettséggel rendelkező jelentkezőket várnak, 14 éves kortól – tudtuk meg az egyesület Facebook-oldaláról. Az érdeklődők ezen a felületen vagy a [email protected] e- mail-címen jelentkezhetnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.