EUR: 327,54 Ft
CHF: 301,72 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Dunaújváros

Spártai toborzó

Új tagokat toboroz a dunaújvárosi Spartan Cheerleaders Sportegyesület. A csapat több korcsoportban várja a jelentkezőket.

Az úgynevezett ovi cheer csoporthoz a 4–6 év közötti gyermekek csatlakozhatnak, akik számára játékos mozgásfejlesztést kínálnak a cheersport eszközeinek felhasználásával. Az általános iskola alsó tagozatos (7–11 éves) fiataljai számára a mini cheer csapatban van hely: a számukra kínált programban egyszerűbb talajtorna és tánc, a sportág alapjainak elsajátítása és fejlesztése szerepel egyéni edzésterv szerint.


A Spartan Cheerleaders több kontinenstornán is sikeresen szerepelt (archív fotó: Spartan SE)

Tizenkét éves kortól jelentkezhetnek az érdeklődők a kezdő cheerleading együttesbe, ahová azokat a lányokat várják, akik kipróbálnák a performance cheer elemeit, azaz egy pörgős tánckoreográfiát egy kis talajtornával. Ezen túl lehetőség van a coed cheer csapatba is felvételt nyerni, amely az Európa-bajnokságon több alkalommal is részt vett csapat, ahová leginkább akrobatika- vagy torna-előképzettséggel rendelkező jelentkezőket várnak, 14 éves kortól – tudtuk meg az egyesület Facebook-oldaláról. Az érdeklődők ezen a felületen vagy a [email protected] e- mail-címen jelentkezhetnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.