2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Dunaújváros

Spártai toborzó

Új tagokat toboroz a dunaújvárosi Spartan Cheerleaders Sportegyesület. A csapat több korcsoportban várja a jelentkezőket.

Az úgynevezett ovi cheer csoporthoz a 4–6 év közötti gyermekek csatlakozhatnak, akik számára játékos mozgásfejlesztést kínálnak a cheersport eszközeinek felhasználásával. Az általános iskola alsó tagozatos (7–11 éves) fiataljai számára a mini cheer csapatban van hely: a számukra kínált programban egyszerűbb talajtorna és tánc, a sportág alapjainak elsajátítása és fejlesztése szerepel egyéni edzésterv szerint.


A Spartan Cheerleaders több kontinenstornán is sikeresen szerepelt (archív fotó: Spartan SE)

Tizenkét éves kortól jelentkezhetnek az érdeklődők a kezdő cheerleading együttesbe, ahová azokat a lányokat várják, akik kipróbálnák a performance cheer elemeit, azaz egy pörgős tánckoreográfiát egy kis talajtornával. Ezen túl lehetőség van a coed cheer csapatba is felvételt nyerni, amely az Európa-bajnokságon több alkalommal is részt vett csapat, ahová leginkább akrobatika- vagy torna-előképzettséggel rendelkező jelentkezőket várnak, 14 éves kortól – tudtuk meg az egyesület Facebook-oldaláról. Az érdeklődők ezen a felületen vagy a [email protected] e- mail-címen jelentkezhetnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.