EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Spártai toborzó

Új tagokat toboroz a dunaújvárosi Spartan Cheerleaders Sportegyesület. A csapat több korcsoportban várja a jelentkezőket.

Az úgynevezett ovi cheer csoporthoz a 4–6 év közötti gyermekek csatlakozhatnak, akik számára játékos mozgásfejlesztést kínálnak a cheersport eszközeinek felhasználásával. Az általános iskola alsó tagozatos (7–11 éves) fiataljai számára a mini cheer csapatban van hely: a számukra kínált programban egyszerűbb talajtorna és tánc, a sportág alapjainak elsajátítása és fejlesztése szerepel egyéni edzésterv szerint.


A Spartan Cheerleaders több kontinenstornán is sikeresen szerepelt (archív fotó: Spartan SE)

Tizenkét éves kortól jelentkezhetnek az érdeklődők a kezdő cheerleading együttesbe, ahová azokat a lányokat várják, akik kipróbálnák a performance cheer elemeit, azaz egy pörgős tánckoreográfiát egy kis talajtornával. Ezen túl lehetőség van a coed cheer csapatba is felvételt nyerni, amely az Európa-bajnokságon több alkalommal is részt vett csapat, ahová leginkább akrobatika- vagy torna-előképzettséggel rendelkező jelentkezőket várnak, 14 éves kortól – tudtuk meg az egyesület Facebook-oldaláról. Az érdeklődők ezen a felületen vagy a [email protected] e- mail-címen jelentkezhetnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.