EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,55 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Hódmezővásárhely

Sportosan szórakoztak a fürdővendégek

Augusztus 11-én egész napos strandpartit és sportnapot szerveztek a Török Sándor Strandfürdő területén, Hódmezővásárhelyen. A nap folyamán különböző sportbemutatókat láthattak a fürdőzők, versenyeken mérhették össze tudásukat, délután pedig fény derült a forradalmian új mozgásforma, a Hybrid titkára.

Már a reggeli órákban benépesült a Török Sándor Strandfürdő területe, ahol egész nap a sporté volt a főszerep. A látogatók részesei lehettek olyan edzéseknek, mint például a zumba és a jump it. Természetesen nem csak a hivatásos sportolók mutatták meg magukat, a pancsolók is szerephez jutottak. Különböző bajnokságokon mérhették össze tudásukat, így kiderült, hogy ki Vásárhely legjobb röplabdacsapata, és a „sörpong”-versenynek is meglettek a koronázatlan királyai. Az erős emberek sem maradhattak ki a sorból, hiszen a szkanderversenyen egy hivatásos bíró vezényletével feszülhettek egymásnak a kezek.


A nap folyamán különböző sportbemutatókat láthattak a fürdőzők

Igaz, nagyon sok sportágba lehetett betekinteni, a nap fénypontja azonban a The Hybrid névre keresztelt új mozgásforma volt. A világon egyedülálló sportot Bagi Mátyás álmodta meg, aki összefogott Bese Kata spinningedzővel. A lényege, hogy ötvözik a crosstraininget a tekeréssel. A debütáló edzés tele volt szórakoztató show-elemekkel, hiszen egy strandpartin a szórakoztatás a fő cél.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.