2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Hódmezővásárhely

Sportosan szórakoztak a fürdővendégek

Augusztus 11-én egész napos strandpartit és sportnapot szerveztek a Török Sándor Strandfürdő területén, Hódmezővásárhelyen. A nap folyamán különböző sportbemutatókat láthattak a fürdőzők, versenyeken mérhették össze tudásukat, délután pedig fény derült a forradalmian új mozgásforma, a Hybrid titkára.

Már a reggeli órákban benépesült a Török Sándor Strandfürdő területe, ahol egész nap a sporté volt a főszerep. A látogatók részesei lehettek olyan edzéseknek, mint például a zumba és a jump it. Természetesen nem csak a hivatásos sportolók mutatták meg magukat, a pancsolók is szerephez jutottak. Különböző bajnokságokon mérhették össze tudásukat, így kiderült, hogy ki Vásárhely legjobb röplabdacsapata, és a „sörpong”-versenynek is meglettek a koronázatlan királyai. Az erős emberek sem maradhattak ki a sorból, hiszen a szkanderversenyen egy hivatásos bíró vezényletével feszülhettek egymásnak a kezek.


A nap folyamán különböző sportbemutatókat láthattak a fürdőzők

Igaz, nagyon sok sportágba lehetett betekinteni, a nap fénypontja azonban a The Hybrid névre keresztelt új mozgásforma volt. A világon egyedülálló sportot Bagi Mátyás álmodta meg, aki összefogott Bese Kata spinningedzővel. A lényege, hogy ötvözik a crosstraininget a tekeréssel. A debütáló edzés tele volt szórakoztató show-elemekkel, hiszen egy strandpartin a szórakoztatás a fő cél.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.