EUR: 322,73 Ft
CHF: 286,21 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Egyéb Szekszárd

Strandröplabdázók mérték össze tudásukat

Az elmúlt hónapban a Vitál Sport és Szabadidő Egyesület ismét strandröplabda-bajnokságot szervezett a szekszárdi strandon. Az egyesület már ötödik éve szervezi ezen eseményét, amelyre évről évre több és ügyesebb csapatok jelentkeznek. A nyár és egyben az év utolsó bajnokságára augusztusban kerül sor – tudtuk meg Herczig Gábortól, a Vitál Sport és Szabadidő Egyesület vezetőjétől.

A kiváló szervezést a kiváló időjárás is segítette. Fotó: Nagy Nándor

– Már ötödik éve szervezzük a strandröplabdaversenyeket a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben. Ezen a nyáron ez volt a második versenyünk, a következő megmérettetést augusztus 18-ára szervezzük. Az idei versenyek már három pályán zajlanak, mert szerencsére egyre több érdeklődő van és az ország egyre több pontjáról érkeznek a versenyzők. Folyamatosan nő a színvonal, egyre jobb játékot látok – részletezte Herczig Gábor.


Az idei első versenyre 18 csapat jelentkezett, míg a legutóbbi megmérettetésen 11 csapat volt jelen.

– Hál’Istennek a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő részéről minden segítséget megkapunk a versenyek színvonalas és megfelelő rendezéséhez. A színvonal mellett az időjárás is kegyes volt hozzánk az idén is, reméljük, az augusztusi versenyen is hasonlóképpen alakul. Az idei utolsó strandröplabda-bajnokságra még augusztus 16-ig lehetőség van nevezni, amihez a részletes információkat megtalálhatják a Vitál Sport és Szabadidő Egyesület Facebook-oldalán – zárta mondandóját az esemény főszervezője.

A soron következő és egyben az év utolsó bajnokságára még augusztus 16-ig lehet jelentkezni. Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek