EUR: 323,40 Ft
CHF: 286,17 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb Szekszárd

Strandröplabdázók mérték össze tudásukat

Az elmúlt hónapban a Vitál Sport és Szabadidő Egyesület ismét strandröplabda-bajnokságot szervezett a szekszárdi strandon. Az egyesület már ötödik éve szervezi ezen eseményét, amelyre évről évre több és ügyesebb csapatok jelentkeznek. A nyár és egyben az év utolsó bajnokságára augusztusban kerül sor – tudtuk meg Herczig Gábortól, a Vitál Sport és Szabadidő Egyesület vezetőjétől.

A kiváló szervezést a kiváló időjárás is segítette. Fotó: Nagy Nándor

– Már ötödik éve szervezzük a strandröplabdaversenyeket a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben. Ezen a nyáron ez volt a második versenyünk, a következő megmérettetést augusztus 18-ára szervezzük. Az idei versenyek már három pályán zajlanak, mert szerencsére egyre több érdeklődő van és az ország egyre több pontjáról érkeznek a versenyzők. Folyamatosan nő a színvonal, egyre jobb játékot látok – részletezte Herczig Gábor.


Az idei első versenyre 18 csapat jelentkezett, míg a legutóbbi megmérettetésen 11 csapat volt jelen.

– Hál’Istennek a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő részéről minden segítséget megkapunk a versenyek színvonalas és megfelelő rendezéséhez. A színvonal mellett az időjárás is kegyes volt hozzánk az idén is, reméljük, az augusztusi versenyen is hasonlóképpen alakul. Az idei utolsó strandröplabda-bajnokságra még augusztus 16-ig lehetőség van nevezni, amihez a részletes információkat megtalálhatják a Vitál Sport és Szabadidő Egyesület Facebook-oldalán – zárta mondandóját az esemény főszervezője.

A soron következő és egyben az év utolsó bajnokságára még augusztus 16-ig lehet jelentkezni. Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.