EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Sopron

Strauss műve német nyelven

Az operett aranykorának aligha akad másik olyan műve, mint az Egy éj Velencében. A szórakoztató zenés színház e mesterművében a karneváli éjszakán egyedülálló összhangban találkozik keringő és tarantella, polka és canzonetta. A velencei komédia és a bécsi külvárosi bohózat határokat feszegető vígjátékban szövődik össze.

A Pro Kultúra Sopron egyúttal tájékoztatja tisztelt közönségét, hogy az augusztus 31-ére, valamint szeptember 1-jére tervezett előadások technikai okokból elmaradnak. A megvásárolt jegyek visszaválthatók vagy új időpontra cserélhetők a Pro Kultúra jegyirodájában.


Fotó: Pro Kultúra Sopron

Ifj. Johan Strauss – Eine Nacht in Venedig
Német nyelvű előadás
Fertőrákosi Barlangszínház
Augusztus 24., 25., 26. 20 óra

F. Zell és Richard Genée szövegkönyve és az eredeti zenei változat alapján átdolgozta Uwe Theimer és Robert Herzl
Magyar szöveg: Zsadon Andrea
Versek: Miklós Tibor †
Rendezte: prof. dr Robert Herzl †
Karmester: Oberfrank Péter és Gyükér László

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.