EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Sopron

Strauss műve német nyelven

Az operett aranykorának aligha akad másik olyan műve, mint az Egy éj Velencében. A szórakoztató zenés színház e mesterművében a karneváli éjszakán egyedülálló összhangban találkozik keringő és tarantella, polka és canzonetta. A velencei komédia és a bécsi külvárosi bohózat határokat feszegető vígjátékban szövődik össze.

A Pro Kultúra Sopron egyúttal tájékoztatja tisztelt közönségét, hogy az augusztus 31-ére, valamint szeptember 1-jére tervezett előadások technikai okokból elmaradnak. A megvásárolt jegyek visszaválthatók vagy új időpontra cserélhetők a Pro Kultúra jegyirodájában.


Fotó: Pro Kultúra Sopron

Ifj. Johan Strauss – Eine Nacht in Venedig
Német nyelvű előadás
Fertőrákosi Barlangszínház
Augusztus 24., 25., 26. 20 óra

F. Zell és Richard Genée szövegkönyve és az eredeti zenei változat alapján átdolgozta Uwe Theimer és Robert Herzl
Magyar szöveg: Zsadon Andrea
Versek: Miklós Tibor †
Rendezte: prof. dr Robert Herzl †
Karmester: Oberfrank Péter és Gyükér László

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.