EUR: 322,73 Ft
CHF: 286,21 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Extra

Súlyos elvonási tünetek gyötrik Demi Lovatót

Egyre rosszabbul van Demi Lovato, aki egy héttel ezelőtt drogtúladagolás miatt került kórházba. A TMZ hírportál szerint eredetileg úgy volt, hogy az énekesnőt a napokban hazaengedik, és megkezdheti rehabilitációját, de hétfőn magas láza lett, és folyamatos hányingerrel küszködik. Mindez egyébként súlyos elvonási tüneteket feltételez, éppen ezért Demi családja azt szeretné, hogy amint kiengedik a kórházból az énekesnőt, azonnal kezdje meg a rehabilitációt, nehogy visszaessen. Mint ismert, múlt kedden riasztották a mentőket Lovato hollywoodi otthonába, ugyanis a 25 éves énekesnő egy bulin túladagolta magát és eszméletét vesztette. A helyszínen Narcan injekciót adtak neki, amivel megmentették az életét.

Profimedia, UPI

Profimedia, SIPA USA

Kapcsolódó Cikkek

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.

  • Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Tomán Szabina kemény diétába kezdett, ugyanis még mindig nem sikerült megszabadulnia a szülés utáni plusz kilóktól. Küzdelmét mi magunk is végigkövethetjük a nemrég indított vlogsorozatában, aminek legújabb részéből az is kiderül, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás mellett milyen más módszerekkel tudunk látványos változást elérni.