EUR: 323,51 Ft
CHF: 285,35 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Sűrűbben és több kocsival járnak a HÉV-ek

Jövő héttől reggelente sűrűbben és több kocsival közlekednek a HÉV szerelvények a 6-os, ráckevei vonalon – közölte a MÁV-HÉV csütörtökön az MTI-vel.

A társaság azzal indokolta a menetrend sűrítését, hogy az M0-ás autóút szigetszentmiklósi kihajtójánál és a Massányi Károly úton egyszerre kezdtek útfelújításba, amely miatt jelentős torlódás alakult ki, a helyzet akár több hátig sem változhat.


Emiatt hétfőtől a HÉV a reggeli csúcsidőszakban Tökölről Budapestre a megszokottnál sűrűbben, 12 percenként indul és hétköznap 6.45 és 7.45 között valamennyi vonat hat kocsival közlekedik. A MÁV-HÉV meghosszabbította a szigetszentmiklósi, szigethalmi és halászteleki környéki bérletek HÉV-en történő elfogadását is.

A torlódással leginkább érintett térségben a HÉV-re Dunaharasztiban két megállóban, Szigetszentmiklóson három megállóban lehet felszállni. Jegy- és bérletvásárlásra a vonal számos megállójában működő BKK-automatából van lehetőség, ezek hiányában a vonaton váltható menetjegy.

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.