EUR: 323,51 Ft
CHF: 285,35 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Svédország alaptalanul kritizálja Magyarország migrációs politikáját

A bevándorláspárti svéd kormány alaptalanul kritizálja Magyarország migrációs politikáját – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán pénteken.

Menczer Tamás szerint a svéd külügyminiszter hamisan állította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter a demokrácia ellen lépnek fel.


A keddi olasz-magyar megbeszélés résztvevői igazi demokraták, hiszen ők testesítik meg az európai emberek akaratát amikor az illegális bevándorlás ellen harcolnak. – fűzte hozzá.

Elmondta: míg az európai parlamenti választások közeledtével a politikusok két csoportra szakadtak, a bevándorlást támogató és azt megállítani akaró politikusok csoportjára, addig az európai emberek egységes véleményen vannak, nem kérnek az illegális bevándorlásból.


Az elmúlt időszak nemzeti választásain – Olaszországban, Németországban, Szlovéniában és Magyarországon – a választók már megmutatták akaratukat – tette hozzá Menczer Tamás.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.