EUR: 345,81 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Belföld

Svédország alaptalanul kritizálja Magyarország migrációs politikáját

A bevándorláspárti svéd kormány alaptalanul kritizálja Magyarország migrációs politikáját – jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán pénteken.

Menczer Tamás szerint a svéd külügyminiszter hamisan állította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvini olasz belügyminiszter a demokrácia ellen lépnek fel.


A keddi olasz-magyar megbeszélés résztvevői igazi demokraták, hiszen ők testesítik meg az európai emberek akaratát amikor az illegális bevándorlás ellen harcolnak. – fűzte hozzá.

Elmondta: míg az európai parlamenti választások közeledtével a politikusok két csoportra szakadtak, a bevándorlást támogató és azt megállítani akaró politikusok csoportjára, addig az európai emberek egységes véleményen vannak, nem kérnek az illegális bevándorlásból.


Az elmúlt időszak nemzeti választásain – Olaszországban, Németországban, Szlovéniában és Magyarországon – a választók már megmutatták akaratukat – tette hozzá Menczer Tamás.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek