EUR: 323,96 Ft
CHF: 285,32 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Szabadulása után bujkálnia kell Rezesovának

Nem tért haza otthonába, családja kassai villájába tegnapi budapesti szabadulása után Eva Rezesova. A szlovák sajtó ugyanis napok óta az ingatlan előtt táborozik, így a kíváncsi szemek elől egyelőre egy bérelt ingatlanban húzza meg magát a milliomosnő.

Tegnap délelőtt fél tíz után nem sokkal nyílt a Nagy Ignác utcai börtön ajtaja, majd – hóna alatt egy plazmatévét szorongatva – kilépett rajta Eva Rezesova. A hat év után szabaduló gázolót a teljes magyar sajtó mellett rengeteg szlovák médiamunkás is várta, akik azonban kérdéseikre nem kaptak választ: a gázoló, miután édesanyja, Éva asszony és kisebbik lánya, Ella csókokkal üdvözölte, egyszerűen beszállt a rá várakozó hófehér BMW terepjáróba, majd szó nélkül elhajtott családjával.


Az eset pikantériája, hogy pont ugyanilyen típusú autóval okozta 2012-ben azt a négy halálos áldozattal járó balesetet, ami miatt a börtönbüntetését töltötte. Rezesova egyébként a Gyorskocsi utcai börtönben ült, a szabadulása előtt szállították át a Nagy Ignác utcai fegyintézetbe. Innen információink szerint nem családja kassai luxusvillájába, hanem egyelőre egy szlovákiai bérelt lakásba tért haza.

– Már napokkal ezelőtt sátort vertek a szlovák sajtó munkatársai a Rezes család kassai villája előtt. Kíváncsi tekintetek lestek be a nyitódó kapun, vajon hogyan várják haza a börtönből most szabaduló Evát. A gyermekek nagymamája, Éva asszony ezért úgy döntött, nem teszi ki lányát a felhajtásnak, inkább olyan helyre viszi, ahol nyugalmat lel s kipihenheti a börtönéveket – mesélte lapunknak a családhoz közel álló forrásunk, aki hozzátette: Rezesova a börtönévek alatt többször beszélt arról, hogy fél a szabadulástól, mert nem tudja, hogyan néznek majd rá az emberek. – Tudja, hogy olyat tett, amire nincs bocsánat. Azt mondta, nem akarja újra a régi életét élni – tette hozzá a barát. A 24.hu szerint Rezesova vállalkozásba akar kezdeni.


Úgy tudjuk, szabadulása után a gázoló családja körében ünnepelt és kedvenc ételei mellett ajándékkal is meglepték.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.