EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb I.kerület XI.kerület

Szabihíd: buli és szemét

 

Lezajlott az utolsó Szabihíd-hétvége is, ahol remek közösségi programok, koncertek, társas sport várta az érdeklődőket. A felhőtlen jókedvbe és örömbe azonban egy kis üröm is vegyült, hiszen a buli után, hétfő reggel úgy nézett ki a híd, mint egy szemétdomb.
A Szalóki Ági official oldalán közzétett bejegyzés arra hívta fel a figyelmet, hogy a nyári jó hangulat, a híd birtoklása nem kellene, hogy együtt járjon azzal, hogy az ott bulizók szemétdombot hagynak maguk után. „
Ez lenne a szabadság? Tokióban az utcákon egyáltalán nincsen szemetesláda, még sincs szemét sehol. Ott az emberek nem szemetelnek. Hazaviszik a szemetet és otthon dobják ki szelektíven… 13,6 millióan laknak Tokió belvárosában…

Szerintem a mentalitás is számít. Kérlek, ne szemetelj!” #szabadsághíd #szeméthegy #budapest #tokio #nempénzkérdés #neszemetelj


 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.