EUR: 333,69 Ft
CHF: 303,46 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Szakított Osvárt Andi és párja, Roberto

Osvárt Andi nemrég a Lokálnak még arról mesélt, hogy párjával, a félig olasz Robertóval olyan jól megvannak, hogy már a közös babát tervezik. A népszerű színésznővel most a Sziget Fesztiválon találkoztunk, ahol rossz hírekkel szolgált, szerelmével ugyanis szakítottak.

– Robertóval sajnos véget ért a közös történetünk. Még nagyon friss a dolog, és kell egy kis idő, hogy feldolgozzam, de eljött az ideje, hogy ezt a nyilvánossággal is megosszam. Muszáj kimondanom, jobb mihamarabb túlesni ezen – kezdte lapunknak szűkszavúan és szomorúan Osvárt Andi, aki több mint két évig alkotott egy párt a férfival, akivel épp a Szigeten mutatkozott először nyilvánosan. Megismerkedésük sorsszerű volt, hiszen a színésznő, noha nem tudta, mi vár rá, érezte, hogy valami különleges fog történni vele másnap, és emiatt még egy fontos megbeszélést is lemondott. Szerelmük most azonban véget ért, így Andi a munkába temetkezik.


– Igyekszem a magánéleti problémáimról elterelni a figyelmem, szerencsére a munkám most teljesen lefoglal. A produkciós irodám, az Amego Film Kft. jelenlegi forgatásai mellett októberig még játszani fogok egy olasz és egy német filmben is, így tulajdonképpen időm sincs szomorkodni – magyarázta a színésznő, akinek a nevét világszerte ismerik. A sors furcsa fintora, hogy itthon mégsem láthatjuk őt szerepelni.

– Sokan azt hiszik, hogy itthon tudatosan nem vállalok színészi munkát, ám ez tévhit. A valóság az, hogy nem vagyok benne a magyar rendezők fejében, úgy érzem, hogy betettek egy kis fiókba, és azt hiszik, hogy számukra elérhetetlen vagyok, pedig én örömmel szerepelnék itthon is – árulta el Andi, aki számára mindig is fontos volt a függetlenség, és nagyon büszke arra, hogy egyedülálló nőként a saját lábán is megáll. Ennek ellenére nem tagadja, hogy egyes férfiakat ez a fajta önállóság igencsak elriaszt.


– Küzdő típus vagyok, és azt hiszem, hogy a bennem lévő tenni akarás és erő a legfőbb kincsem. Sok férfi mindezt elsőre izgalmasnak találja, és talán annak is örül, hogy nem igazán kell rám költeni, ám amikor rádöbbennek, hogy ez azt is maga után vonja, hogy engem nem lehet birtokolni, akkor berezelnek. Márpedig én a magánéletben nem vagyok hajlandó alárendelni magam és kiszolgáltatottá válni. Az egyenrangúságban, a felemelésben és nem az elnyomásban hiszek – szögezte le a gyönyörű színésznő.

Kapcsolódó Cikkek