2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Szakított Osvárt Andi és párja, Roberto

Osvárt Andi nemrég a Lokálnak még arról mesélt, hogy párjával, a félig olasz Robertóval olyan jól megvannak, hogy már a közös babát tervezik. A népszerű színésznővel most a Sziget Fesztiválon találkoztunk, ahol rossz hírekkel szolgált, szerelmével ugyanis szakítottak.

– Robertóval sajnos véget ért a közös történetünk. Még nagyon friss a dolog, és kell egy kis idő, hogy feldolgozzam, de eljött az ideje, hogy ezt a nyilvánossággal is megosszam. Muszáj kimondanom, jobb mihamarabb túlesni ezen – kezdte lapunknak szűkszavúan és szomorúan Osvárt Andi, aki több mint két évig alkotott egy párt a férfival, akivel épp a Szigeten mutatkozott először nyilvánosan. Megismerkedésük sorsszerű volt, hiszen a színésznő, noha nem tudta, mi vár rá, érezte, hogy valami különleges fog történni vele másnap, és emiatt még egy fontos megbeszélést is lemondott. Szerelmük most azonban véget ért, így Andi a munkába temetkezik.


– Igyekszem a magánéleti problémáimról elterelni a figyelmem, szerencsére a munkám most teljesen lefoglal. A produkciós irodám, az Amego Film Kft. jelenlegi forgatásai mellett októberig még játszani fogok egy olasz és egy német filmben is, így tulajdonképpen időm sincs szomorkodni – magyarázta a színésznő, akinek a nevét világszerte ismerik. A sors furcsa fintora, hogy itthon mégsem láthatjuk őt szerepelni.

– Sokan azt hiszik, hogy itthon tudatosan nem vállalok színészi munkát, ám ez tévhit. A valóság az, hogy nem vagyok benne a magyar rendezők fejében, úgy érzem, hogy betettek egy kis fiókba, és azt hiszik, hogy számukra elérhetetlen vagyok, pedig én örömmel szerepelnék itthon is – árulta el Andi, aki számára mindig is fontos volt a függetlenség, és nagyon büszke arra, hogy egyedülálló nőként a saját lábán is megáll. Ennek ellenére nem tagadja, hogy egyes férfiakat ez a fajta önállóság igencsak elriaszt.


– Küzdő típus vagyok, és azt hiszem, hogy a bennem lévő tenni akarás és erő a legfőbb kincsem. Sok férfi mindezt elsőre izgalmasnak találja, és talán annak is örül, hogy nem igazán kell rám költeni, ám amikor rádöbbennek, hogy ez azt is maga után vonja, hogy engem nem lehet birtokolni, akkor berezelnek. Márpedig én a magánéletben nem vagyok hajlandó alárendelni magam és kiszolgáltatottá válni. Az egyenrangúságban, a felemelésben és nem az elnyomásban hiszek – szögezte le a gyönyörű színésznő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.