EUR: 322,54 Ft
CHF: 282,94 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Egyéb Debrecen

Szalont nyit városunkban a Lexus

Az autósok körében közismert a prémium márka neve, és hamarosan Debrecenben is testközelben találkozhatnak vele a vevőjelöltek, mert megnyit a közkedvelt luxus autómárka első kelet-magyarországi szalonja. Érdekesség és újabb jelzésértékű siker a városnak, mert eddig a régióban nem volt saját szalonja a márkának.

A Road Service Kft. 1993 óta üzemelteti a Toyota márkakereskedést, Debrecenben pedig 2005 óta működik a szalon. A cég hamarosan újabb szolgáltatással bővül jelenlegi telephelyén: Debrecen határában, a 35-ös számú úton egy népszerű luxusmárkát hoznak a városba. A kft. 2013-ban kapta meg a jogot, hogy márkapartnerként végezze a Lexus szervizelését, a modellek szerelmeseinek legnagyobb örömére pedig rövidesen szalont is kap Debrecenben a luxusmárka.


Hamarosan élőben is megcsodálhatjuk a luxusmárka autóit (Fotó: MTI/EPA/Larry W. Smith)

A Lexus iránt meglehetősen nagy az érdeklődés Magyarországon, a hazai prémium piac növekedése 2016-ról 2017-re 18 százalékkal növekedett, az eddig lezárt hónapokat tekintve pedig 2017-ről 2018-ra 9 százalékos volt a bővülés, ami szintén nagyon markáns eredménynek nevezhető. Mit érdemes még tudnunk? A Lexus a német autómárkák között az ötödik helyet foglalja el a rangsorban, és folyamatos iránta az érdeklődés. Többek között ez is indokolttá tette, hogy a Lexus Debrecenben is szalonnal rendelkezzen, s mivel csak Budapesten és Szegeden működik értékesítőhely, így az üzlet a régióban is egyedülálló lesz. Már áll a csarnok, a következő lépésben a falakat építik, majd ezután a belsőépítészet következik. Az új épület négy autó bemutatását teszi lehetővé 266 négyzetméteren. A Lexus minden modellje elérhető lesz: a szedánoktól a SUV-okon át a csúcskategóriának számító sportautókig mindent megtalálhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.