EUR: 321,50 Ft
CHF: 281,63 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

Szárnyal a Tények nézettsége

Tarol a nézettségben a TV2 Tények. A híradók, hírműsorok számára rendkívül fontos kategóriában, az úgynevezett teljes lakosságban augusztusban minden egyes nap a Tények nyert – írja az Origo.

Ha csak az elmúlt hetet nézzük, hétfőn és kedden 100 ezerrel többen nézték a Tényeket: hétfőn 664 ezren, míg az RTL híradóját 566 ezren, kedden a Tényeket 690 ezren, a másik híradót pedig 589 ezren. A háromnapos ünnepi hétvége is jól jött a műsornak, a rivális kereskedelmi tévé, az RTL számára fontos 18–49-es korosztályban mindennap a Tények nyert.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.

  • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.