EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,55 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Székhelyi József: Jövő héten újra műtenek

Székhelyi József embert próbáló harcban áll a betegségével. Nemrég megműtötték, de már akkor tudható volt, hogy ismét kés alá kell feküdnie. Most úgy tűnik, már a következő operáció időpontja is megvan.

Székhelyi József (Fotó: Máté Krisztián)

Székhelyi József hősként küzd a betegségével. A Jászai Mari-díjas színész mindent megtesz a gyógyulásért. Kemoterápiára jár, kés alá fekszik és harcol: élni akar és reméli, minél tovább maradhat a családja mellett. – Nem vagyok jól, kicsit sem, már alig vannak jó napok, de előreláthatólag a jövő héten ismét megműtenek – mesélte a Lokálnak a színész, akinek korábban azt mondták orvosai, ahhoz, hogy újra operálható állapotba kerüljön, kicsit erősödnie kell. – Fel kellett szedjek néhány kilót és erősödnöm kell – mesélte a színész, aki nagyon szűkszavúan fogalmazott. – Nehéz az élet, nem egyszerű, egyre nehezebb erről beszélni is. Jövő héten talán már megint többet tudok – mondta kissé megtörten.


A színművész korábban azt mesélte, komoly órarend szerint jár orvoshoz, de sajnos így sem érzi jobban magát. Nincs olyan időszak, amikor a kemoterápia borzalmas mellékhatásai alábbhagynak. „Folyamatosan kapom. Minden napom rossz, nem érzek különbséget az alapállapotom és a kezelések napja között. Abban bízom, hogy az anyag, ami belém kerül, segít, és az abba fektetett bizalom is segít. Ez jár csak a fejemben, de egyelőre erősebb a nyavalya, mint a védekező mechanizmus” – nyilatkozta az AC Newsnak a színész.

Székhelyi tavaly novemberben jelentette be, hogy tüdőrákja van. Év elején úgy tűnt, hogy a daganat eltűnt, majd néhány hét múlva kiderült, hogy áttétek keletkeztek, és a színész sajnos még nem gyógyult meg. Székhelyi azóta küzd és állja a sarat, de mint mondta, családjának volt a legnehezebb elmondani, hogy még sincs túl a nehezén. Sári, a színész hétéves kislánya egyelőre azonban nem is tudja, hogy édesapja mekkora küzdelmet vív, csak annyit lát, hogy valami nincs rendben, és aggódik a papájáért. – Sári mindenkinél több erőt tud adni nekem a szeretetével. Továbbra is mindennap leveleket ír, olykor becsempészi a kabátzsebembe, amikor tudja, hogy hosszabb útra megyek.


Fotó: Fem3

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.