EUR: 323,34 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Székhelyi József: Jövő héten újra műtenek

Székhelyi József embert próbáló harcban áll a betegségével. Nemrég megműtötték, de már akkor tudható volt, hogy ismét kés alá kell feküdnie. Most úgy tűnik, már a következő operáció időpontja is megvan.

Székhelyi József (Fotó: Máté Krisztián)

Székhelyi József hősként küzd a betegségével. A Jászai Mari-díjas színész mindent megtesz a gyógyulásért. Kemoterápiára jár, kés alá fekszik és harcol: élni akar és reméli, minél tovább maradhat a családja mellett. – Nem vagyok jól, kicsit sem, már alig vannak jó napok, de előreláthatólag a jövő héten ismét megműtenek – mesélte a Lokálnak a színész, akinek korábban azt mondták orvosai, ahhoz, hogy újra operálható állapotba kerüljön, kicsit erősödnie kell. – Fel kellett szedjek néhány kilót és erősödnöm kell – mesélte a színész, aki nagyon szűkszavúan fogalmazott. – Nehéz az élet, nem egyszerű, egyre nehezebb erről beszélni is. Jövő héten talán már megint többet tudok – mondta kissé megtörten.


A színművész korábban azt mesélte, komoly órarend szerint jár orvoshoz, de sajnos így sem érzi jobban magát. Nincs olyan időszak, amikor a kemoterápia borzalmas mellékhatásai alábbhagynak. „Folyamatosan kapom. Minden napom rossz, nem érzek különbséget az alapállapotom és a kezelések napja között. Abban bízom, hogy az anyag, ami belém kerül, segít, és az abba fektetett bizalom is segít. Ez jár csak a fejemben, de egyelőre erősebb a nyavalya, mint a védekező mechanizmus” – nyilatkozta az AC Newsnak a színész.

Székhelyi tavaly novemberben jelentette be, hogy tüdőrákja van. Év elején úgy tűnt, hogy a daganat eltűnt, majd néhány hét múlva kiderült, hogy áttétek keletkeztek, és a színész sajnos még nem gyógyult meg. Székhelyi azóta küzd és állja a sarat, de mint mondta, családjának volt a legnehezebb elmondani, hogy még sincs túl a nehezén. Sári, a színész hétéves kislánya egyelőre azonban nem is tudja, hogy édesapja mekkora küzdelmet vív, csak annyit lát, hogy valami nincs rendben, és aggódik a papájáért. – Sári mindenkinél több erőt tud adni nekem a szeretetével. Továbbra is mindennap leveleket ír, olykor becsempészi a kabátzsebembe, amikor tudja, hogy hosszabb útra megyek.


Fotó: Fem3

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Bianca, az élő baba

    Bianca, az élő baba

    Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

  • Újra mélyponton Ben Affleck

    Újra mélyponton Ben Affleck

    Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.