EUR: 321,29 Ft
CHF: 283,33 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Belföld

Szél Bernadett mindenről lemondott

A párt társelnöki tisztjéről és az LMP parlamenti képviselőcsoportjának vezetéséről is lemondott Szél Bernadett – értesült a borsod24.hu. 

A portál szerint az eddigi társelnök azért válik meg vezetői beosztásaitól, mert igazságtalannak, méltatlannak és politikailag is vállalhatatlannak tartja a párt etikai bizottságának döntéseit. Mint ismert, a vizsgálatok azután indultak el, hogy a választás előtt többen is egyeztettek a többi ellenzéki párttal a visszalépésekről.


A választás óta egymást érik a botrányok a „zöldpártban”. Az etikai bizottság a most lemondott társelnököt úgy tiltotta el a pártbéli tisztségviseléstől 3 évre, hogy emiatt nem kellett lemondania. A Hadházy Ákossal erőszakoskodó Sallai Róbert Benedeket pedig először kirakták a pártból, majd visszavették, de szintén eltiltották a tisztségviseléstől. Mindeközben a kilépett Hadházyt két évre tiltották el a párttisztségek viselésétől. Érdekesség, hogy hiába mondtak le, Hadházy és Szél is megtartotta parlamenti mandátumát.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Elítélték a szexuális erőszakolót

  Elítélték a szexuális erőszakolót

  Nyolc év fegyházra ítélte a felügyeletére bízott kiskorúakkal szexuális kapcsolatot létesítő volt bicskei gyermekotthon-igazgatót a Székesfehérvári Törvényszék szerdán.

 • Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi

  Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi

  Partnerségi megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hat fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezettel az intézményi férőhely kiváltási program folytatásáról, aminek köszönhetően a nagy intézmények helyett kisebb lakóotthonokba költözhetnek a fogyatékossággal élők.

 • Már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet

  Már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet

  Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.