2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Egyéb Szekszárd

Szemtanúkat keres a rendőrség

Két baleset kapcsán is a lakosság segítségét kéri a Szekszárdi Rendőrkapitányság. Mindkét esetben cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen, ugyanis a balesetet követően mindegyik esetben a személyautó vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül távozott – értesültünk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség Illusztráció: police.hu

Az egyik esetben 2018. július 23-án 11 óra 50 perckor egy tehergépkocsiból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló szerelvény közlekedett Kakasd irányából Szekszárd felé. Haladása során egy személygépkocsi érkezett vele szemben Kakasd felől, amely a felezővonalat átlépve áttért a szembejövő forgalmi sávba. A tehergépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányozta a járművet, amely így a szalagkorlátnak ütközött. A balesetet követően a személyautó vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül távozott.


A másik baleset szintén 2018. július 23-án történt, 14 óra 30 perckor egy Renault típusú személygépkocsi közlekedett a 63-as számú főút 4-es kilométerszelvénye közelében, Szekszárd irányából Szedres felé. Haladása során egy Audi 100 típusú autó a vele szemben közlekedő két gépkocsi előzésébe kezdett, melynek hatására az ütközés elkerülése érdekében a Szedres irányába közlekedő személygépkocsi vezetője a járművét jobbra kormányozta, és az úttest szélén levő vízelvezető árokba hajtott. A balesetet követően az Audi vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül távozott.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetekkel kapcsolatban információval rendelkezik, keresse fel a Szekszárdi Rendőrkapitányságot, illetve hívja a +36 74 501 100-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek