EUR: 322,80 Ft
CHF: 285,78 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Szekszárd

Szemtanúkat keres a rendőrség

Két baleset kapcsán is a lakosság segítségét kéri a Szekszárdi Rendőrkapitányság. Mindkét esetben cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen, ugyanis a balesetet követően mindegyik esetben a személyautó vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül távozott – értesültünk a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség Illusztráció: police.hu

Az egyik esetben 2018. július 23-án 11 óra 50 perckor egy tehergépkocsiból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló szerelvény közlekedett Kakasd irányából Szekszárd felé. Haladása során egy személygépkocsi érkezett vele szemben Kakasd felől, amely a felezővonalat átlépve áttért a szembejövő forgalmi sávba. A tehergépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányozta a járművet, amely így a szalagkorlátnak ütközött. A balesetet követően a személyautó vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül távozott.


A másik baleset szintén 2018. július 23-án történt, 14 óra 30 perckor egy Renault típusú személygépkocsi közlekedett a 63-as számú főút 4-es kilométerszelvénye közelében, Szekszárd irányából Szedres felé. Haladása során egy Audi 100 típusú autó a vele szemben közlekedő két gépkocsi előzésébe kezdett, melynek hatására az ütközés elkerülése érdekében a Szedres irányába közlekedő személygépkocsi vezetője a járművét jobbra kormányozta, és az úttest szélén levő vízelvezető árokba hajtott. A balesetet követően az Audi vezetője a helyszínről megállás és adatai hátrahagyása nélkül távozott.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetekkel kapcsolatban információval rendelkezik, keresse fel a Szekszárdi Rendőrkapitányságot, illetve hívja a +36 74 501 100-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.