EUR: 321,99 Ft
CHF: 285,28 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Dunaújváros

Szent István-kupa a strandfoci szerelmeseinek

Augusztus 20-án a Szalki-szigeten nem csak a színpadi műsorok nyújtanak majd kikapcsolódást: az aktív felfrissülést kedvelők számára szervezik a Szent István-kupa strandfocitornát, amelynek a szabadstrand homokos pályája ad otthont.

Nem maradnak szórakozási lehetőség nélkül a labdarúgás szerelmesei a dunaújvárosi „augusztálison”: idén negyedik alkalommal szervezik meg a Szent István-kupa strandfociviadalt, amelyre nyolc együttes nevezését várják. A résztvevők két négyes csoportban vívhatják ki a továbbjutást: mindkét csoport első helyezettje jut be a döntőbe.

A végső győztes díjazása mellett az egyéni teljesítményeket is jutalmazzák a szervezők. Nem csak a labdarúgást kedvelők foglalhatják el magukat aktívan augusztus 20-án, hiszen egyebek mellett strandkézilabda- és strandröplabdaversenyek is várják majd a sportolni vágyókat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.