EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Dunaújváros

Szent István-kupa a strandfoci szerelmeseinek

Augusztus 20-án a Szalki-szigeten nem csak a színpadi műsorok nyújtanak majd kikapcsolódást: az aktív felfrissülést kedvelők számára szervezik a Szent István-kupa strandfocitornát, amelynek a szabadstrand homokos pályája ad otthont.

Nem maradnak szórakozási lehetőség nélkül a labdarúgás szerelmesei a dunaújvárosi „augusztálison”: idén negyedik alkalommal szervezik meg a Szent István-kupa strandfociviadalt, amelyre nyolc együttes nevezését várják. A résztvevők két négyes csoportban vívhatják ki a továbbjutást: mindkét csoport első helyezettje jut be a döntőbe.

A végső győztes díjazása mellett az egyéni teljesítményeket is jutalmazzák a szervezők. Nem csak a labdarúgást kedvelők foglalhatják el magukat aktívan augusztus 20-án, hiszen egyebek mellett strandkézilabda- és strandröplabdaversenyek is várják majd a sportolni vágyókat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.