EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Belföld

Szerdán záporok, zivatarok szakíthatják meg a napsütést

A sok napsütés mellett kedden és szerdán is gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, amelyből a déli óráktól néhol, tehát nem túl nagy számban helyi zápor, zivatar is kialakulhat.

Csapadék kedden az Északi-középhegységben, a főváros tágabb környékén, az Alföld nyugati felén és a Dél-Dunántúlon fordulhat elő, szerdán pedig a déli megyékben. Az északi, északkeleti szelet átmenetileg kísérhetik élénk széllökések is, szélerősödés csak zivatar környezetében lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20 fok között valószínű, de a Duna mentén és Budapesten kissé enyhébb is lehet a reggel.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 31 és 35 fok között alakul.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gazdasági érdek, hogy több turista jöjjön Magyarországra

  Gazdasági érdek, hogy több turista jöjjön Magyarországra

  Magyarország bruttó hazai termékének (GDP) előállításából a turizmus egyre nagyobb részt vállal, ezért az országnak az a gazdasági érdeke, hogy az ide irányuló turistaforgalmat folyamatosan növelje – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az MTI-vel.

 • Főtáv: megkezdődött a budapesti hőgyűrű kiépítése

  Főtáv: megkezdődött a budapesti hőgyűrű kiépítése

  A fővárosi hőgyűrű kiépítése miatt Budapest több pontján is távhővezeték-építés és -bővítés zajlik, a beruházás célja, hogy a belső, sűrűn lakott városrészekben élők is hozzájuthassanak a távfűtéshez – közölte a Főtáv Zrt.

 • Kampányt indít a kormány a Soros-Sargentini-jelentéssel szemben

  Kampányt indít a kormány a Soros-Sargentini-jelentéssel szemben

  Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament – írja szerdai számában a Magyar Idők.