EUR: 323,19 Ft
CHF: 285,71 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Eger

Szerelem első látásra

Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok autóversenyző beleszeretett a Tisza-tóba. Az Eger tengerpartjaként is emlegetett sarudi Élmény Falu vendége volt, ahol a leginkább környezettudatos vízi sporteszköz, a SUP segítségével járta be a környék természeti értékeit. Kücsön Gyula, az Élmény Falu megálmodója és létrehozója azt szeretné, ha Norbi a Tisza-tó nagykövete lenne nemcsak itthon, hanem külföldön is.

Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok autóversenyző beleszeretett a Tisza tóba. Az Eger tengerpartjaként is aposztrofált sarudi Élmény Falu vendége volt, ahol a legkörnyezettudatosabb vízi sport eszköz, a SUP segítségével járta be a környék természeti értékeit. Kücsön Gyula az Élmény Falu megálmodója és létrehozója azt szeretné, ha Norbi a Tisza tó nagykövete lenne itthon és külföldön egyaránt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.