EUR: 325,17 Ft
CHF: 295,02 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb Eger

Szerelem első látásra

Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok autóversenyző beleszeretett a Tisza-tóba. Az Eger tengerpartjaként is emlegetett sarudi Élmény Falu vendége volt, ahol a leginkább környezettudatos vízi sporteszköz, a SUP segítségével járta be a környék természeti értékeit. Kücsön Gyula, az Élmény Falu megálmodója és létrehozója azt szeretné, ha Norbi a Tisza-tó nagykövete lenne nemcsak itthon, hanem külföldön is.

Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok autóversenyző beleszeretett a Tisza tóba. Az Eger tengerpartjaként is aposztrofált sarudi Élmény Falu vendége volt, ahol a legkörnyezettudatosabb vízi sport eszköz, a SUP segítségével járta be a környék természeti értékeit. Kücsön Gyula az Élmény Falu megálmodója és létrehozója azt szeretné, ha Norbi a Tisza tó nagykövete lenne itthon és külföldön egyaránt.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.