2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Eger

Szerelem első látásra

Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok autóversenyző beleszeretett a Tisza-tóba. Az Eger tengerpartjaként is emlegetett sarudi Élmény Falu vendége volt, ahol a leginkább környezettudatos vízi sporteszköz, a SUP segítségével járta be a környék természeti értékeit. Kücsön Gyula, az Élmény Falu megálmodója és létrehozója azt szeretné, ha Norbi a Tisza-tó nagykövete lenne nemcsak itthon, hanem külföldön is.

Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok autóversenyző beleszeretett a Tisza tóba. Az Eger tengerpartjaként is aposztrofált sarudi Élmény Falu vendége volt, ahol a legkörnyezettudatosabb vízi sport eszköz, a SUP segítségével járta be a környék természeti értékeit. Kücsön Gyula az Élmény Falu megálmodója és létrehozója azt szeretné, ha Norbi a Tisza tó nagykövete lenne itthon és külföldön egyaránt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.