2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szombathely

Szerelmi üzletek

Nagy Cilit a kettős játékot űző báróné, Bezerédi Zoltánt a dúsgazdag bankár, Kálmánchelyi Zoltánt pedig a jóképű, de nincstelen lovag szerepében láthatta a közönség az idei karneválszínházi darabban a Megyeháza udvarán.

Le Sage 1709-ben írt darabját Valló Péter dolgozta át és állította színpadra Szerelmi üzletek címmel. Jó adag humor és némi társadalomkritika keveredik az egyszerre szókimondó és szórakoztató előadásban.

Fotó:CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.