EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Extra

Szinetár Dóra: A szoptatás csodálatos ajándék

Augusztus elsején ünneplik az anyatejes táplálás világnapját. Az UNICEF világszerte a szoptatás fontossága mellett kampányol, Szinetár Dóra pedig a jó ügy mellé állt.

Világszerte az anyatejes táplálás, az anyák és a gyerekek jogai mellett kampányol az UNICEF. Többek között Szinetár Dóra is fontosnak tartotta, hogy a jó ügy mellé álljon. A fotón kisfiát, Benjámint szoptatja.


– Sokan sokfélék vagyunk, más az ingerküszöbünk – kezdte Szinetár Dóra. – A szoptatás látványa egyeseket zavarba hoz. Úgy gondolom, ha elfogadást és megértést szeretnénk kiváltani az emberekből, nem szabad szélsőséges dolgokkal rájuk rontani, hiába van jogunk adott esetben például a szabad szoptatáshoz. Ezekkel a fotókkal, ezzel az akcióval megmutathatjuk, hogy úgy is meg lehet etetni egy kisbabát, akár nyilvános helyen is, hogy az tényleg senkinek az érzékenységét nem zavarhatja. Nagyon fontosnak gondolom, hogy ha valaki szeretné szoptatni a babáját, és ezt diszkréten meg tudja tenni, akkor ne kelljen erről lemondania mások prűdsége miatt, ugyanis a szoptatás az egyik legcsodálatosabb ajándék anya és kisbabája közt – tette hozzá a színésznő.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán
Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Pejkó Gergő

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek