EUR: 326,99 Ft
CHF: 301,24 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Hódmezővásárhely

Szólt a szaxofon

A hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeumban nyílt meg a Nemzeti Kulturális Alap Képzőművészeti Kollégiumának 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás című kiállítása. A kiállítás címével ellentétben Hódmezővásárhelyre nem 99 alkotás, hanem valamivel több mint 70 mű érkezett, ami azzal magyarázható, hogy a Nemzeti Kulturális Alap 25 éves fennállását ünneplő tárlatot tulajdonképpen nem egy, hanem három helyszínen rendezik meg.

Vásárhely mellett Szentendre és Balmazújváros vesz részt ebben a válogatásban. A hódmezővásárhelyi megnyitót Vincent Mascart zenész produkciója tette teljessé.

Szeptember 23-ig tekinthető meg a Tornyai János Múzeumban a kiállítás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.