EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Hódmezővásárhely

Szólt a szaxofon

A hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeumban nyílt meg a Nemzeti Kulturális Alap Képzőművészeti Kollégiumának 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás című kiállítása. A kiállítás címével ellentétben Hódmezővásárhelyre nem 99 alkotás, hanem valamivel több mint 70 mű érkezett, ami azzal magyarázható, hogy a Nemzeti Kulturális Alap 25 éves fennállását ünneplő tárlatot tulajdonképpen nem egy, hanem három helyszínen rendezik meg.

Vásárhely mellett Szentendre és Balmazújváros vesz részt ebben a válogatásban. A hódmezővásárhelyi megnyitót Vincent Mascart zenész produkciója tette teljessé.

Szeptember 23-ig tekinthető meg a Tornyai János Múzeumban a kiállítás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.