EUR: 323,31 Ft
CHF: 286,20 Ft
2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb X.kerület

Sztárok a tetőn

Szeptember 2-áig autósmozival várja a budapesti Árkád a filmrajongókat. Mindennap más filmet mutatnak be az este 8-kor kezdődő vetítéseken. Az idén második alkalommal megtartott autósmozi-maratonon nemcsak az elmúlt évek sikerfilmjeiből választhatnak az érdeklődők, igazi klasszikusat is vetítenek.

Belépés előzetesen váltott karszalagokkal lehetséges, amelyek a bevásárlóközpont földszintjén lévő információs pulttal szemben vásárolhatók meg. Egy autóval 5100 forintért válthatunk jegyet, de ezért akár öten is mozizhatunk. Ez egy páros menüt is tartalmaz popcornnal és üdítővel, valamint egy ötezer forintos vásárlási utalványt, amely levásárolható a budapesti Árkád több mint száz üzletében. Egy „sima” moziban ennyit biztosan otthagyunk, és akkor még nem is a tetőn, a kocsinkból élveztük a mozit. Az élménybe egyedül az időjárás zavarhat be, viharos idő esetén elmaradhat a vetítés.


A jövő heti program:

Aug. 27. (hétfő) A keresztapa (1972) 175 perc, 16-os korhatár
Aug. 28. (kedd) Közönséges bűnözők (1995) 106 perc, 16-os korhatár
Aug. 29. (szerda) Becstelen brigantyk (2009) 153 perc, 18-as korhatár
Aug. 30. (csütörtök) Forrest Gump (1994) 142 perc, 12-es korhatár
Aug. 31. (péntek) Harcosok klubja (1999) 139 perc, 18-as korhatár
Szept. 1. (szombat) Ponyvaregény (1994) 154 perc, 18-as korhatár
Szept. 2. (vasárnap) Truman show (1999) 103 perc, 12-es korhatár

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.