EUR: 322,50 Ft
CHF: 282,84 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Szűzen akart teherbe esni

Elsőre viccnek tűnhet, ám nem az. A metro.co.uk írta meg annak a kínai párnak a tragikomikus történetét, akiknek négy évi próbálkozás ellenére sem született gyermekük. Pedig mindketten fiatalok és egészségesek.

A férj 26, míg a feleség 24 éves. A Bijie városában élő pár a hasztalan próbálkozásokat megunva orvoshoz ment. A nő panaszkodott, mert a szeretkezéseik rendszerint elég fájdalmasak voltak számára. A vizsgálaton a doktornő döbbenetes diagnózist állított fel: kiderült, hogy a nő még szűz, ám az anusa jelentősen kitágult, ugyanis mindvégig anális szexet folytattak.

Miután az orvos elmagyarázta, miként kell úgy szeretkezni, hogy az várandóssággal kecsegtessen, a hölgy néhány hónap múlva teherbe esett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.