EUR: 327,54 Ft
CHF: 301,72 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

Szűzen akart teherbe esni

Elsőre viccnek tűnhet, ám nem az. A metro.co.uk írta meg annak a kínai párnak a tragikomikus történetét, akiknek négy évi próbálkozás ellenére sem született gyermekük. Pedig mindketten fiatalok és egészségesek.

A férj 26, míg a feleség 24 éves. A Bijie városában élő pár a hasztalan próbálkozásokat megunva orvoshoz ment. A nő panaszkodott, mert a szeretkezéseik rendszerint elég fájdalmasak voltak számára. A vizsgálaton a doktornő döbbenetes diagnózist állított fel: kiderült, hogy a nő még szűz, ám az anusa jelentősen kitágult, ugyanis mindvégig anális szexet folytattak.

Miután az orvos elmagyarázta, miként kell úgy szeretkezni, hogy az várandóssággal kecsegtessen, a hölgy néhány hónap múlva teherbe esett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA illetékesei megadták a hivatalos hozzájárulást ahhoz, hogy űrszondát küldjenek néhány év múlva a Jupiter Európé nevű holdjára, a jégkéreg borította holdat a lehető legnagyobb részletességgel akarják feltárni az amerikai űrkutatási hivatal tudósai.