EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra Pécs

Táncra perdül a város

Idén sem kell Budapestre utaznia a pécsi táncszerető közönségnek, hiszen a szeptemberben kezdődő XII. Pécsi Nemzetközi Tánctalálkozóra a legjobb, legizgalmasabb előadásokat hozzák el az országból. A tánc egyhetes ünnepe szeptember 14-én a pécsiek Rómeó és Júlia-premierjével indul, majd a Miskolci Balett Casablanca című előadásával folytatódik. De a közönség a Magyar Nemzeti Táncegyüttest, a Frenák Pál Társulatot, a Szegedi Kortárs Balettet és a Bozsik Yvette Társulatot is láthatja. Rázga Miklós, a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója a tánctalálkozó kapcsán tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: az elmúlt évadban rekordnézettséget értek el a Pécsi Nemzeti Színházban, hiszen több mint 130 ezren váltottak jegyet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.