EUR: 323,63 Ft
CHF: 287,69 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Tatabánya

Tanszereket gyűjtenek a jótékony rockerek

Három éve alakult meg a TUnderground Club Tatabányán: a rocker, motoros társaság azóta számos alkalommal segített. Most az iskolakezdést szeretnék könnyebbé tenni a rászoruló családok számára. Esztergályos Zsolt, a TUnderground Club alapító tagja a Forrás rádióban járva elmondta: három évvel ezelőtt baráti társaságként döntötték el, hogy összefogva megpróbálják a rászorulóknak is megadni azt, amit ők a saját gyerekeiknek.

Azóta sokan csatlakoztak hozzájuk, sokan segítenek nekik, hogy ők is segíthessenek. Részt vettek már véradás szervezésében, ételosztásban, gyereknapi programokon, de volt, hogy „csak” homokot vittek egy üres homokozóba, sőt gyűjtenek a kórház koraszülöttosztályának is.


Nem először segítenek

Aktuális felhívásukkal az iskolakezdést szeretnék megkönnyíteni. Arra kérik azokat, akik megtehetik, hogy lecserélik gyerekük iskolatáskáját vagy tolltartóját, hogy a régi, de még jó állapotban lévő iskolai felszerelést adják tovább.

Sokan lecserélik az iskolatáskát, tolltartót, mert már megunt vagy nem divatos, ugyanakkor vannak olyanok, akiknek még az olcsó tanszerek megvásárlása is komoly problémát okoz  – fogalmazott a Forrás rádióban Esztergályos Zsolt. – Nekik szeretnénk segíteni a most induló akciónkkal, hogy megkönnyítsük ezt az anyagilag igen megterhelő időszakot.

A TUnderground Club tagjai összegyűjtenének minden iskolába szükséges felszerelést: iskolatáskát, tolltartót, ceruzát, tollat, vonalzót, füzetet, tornazsákot és mindent, ami az iskolában hasznos lehet. Az összegyűjtött tárgyakat a Club tagjai eljuttatják a rászorulókhoz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.