2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Ózd

Tengerre, Vadszilvák!

Fotó: Lokál
Képalá: Adriai hajóút ózdiakkal

A jó munka, ahogy oly sokszor, most is elnyerte jutalmát. Az ózdi Bolyki Tamás Általános Iskola Vadszilvák Gyermek Néptánccsoportja évek óta halmozza a sikereket a különböző versenyeken, és állandó résztvevői a régió rendezvényeinek. A magyar táncok betanulása és hibátlan előadása rengeteg gyakorlást igényel. Ezt az odaadást méltányolták most a tánccsoport vezetői, és jelentkeztek egy montenegrói néptáncfesztiválra, ahol szép sikert értek el. Az Adria partján rendezett esemény programja mellett két alkalommal szakítottak időt hajókirándulásra is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.