2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Külföld

Tériszonya miatt szakított vele párja

Egy új autó és egy táskányi pénz sem volt elég egy kínai férfinak ahhoz, hogy végigsétáljon egy üvegpadlójú hídon. A 23 éves Hsziao Csinget már régóta zavarta szerelme egyik gyengesége, a tériszony. A nő ezért úgy döntött, megkéri a férfi kezét, mindezt egy új autó és több millió forintnak megfelelő összeg társaságában. A férfinak mindössze végig kellett volna sétálnia az üvegpadlójú hídon, a túloldalon pedig szerelme várta az ajándékaival. A férfi azonban képtelen volt legyőzni félelmeit, így a lány úgy döntött, szakít vele.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Pusztító Florence

  A nap képe: Pusztító Florence

  Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.

 • Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

  Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

  Több, mit 7500 New Orleans-i ügyfelet kapcsolt le az áramellátásról egy kóbor macska, amikor az bejutott a szolgáltató telephelyére. Az áramszünet leginkább a város üzleti negyedét és néhány szomszédos környéket érintett, a közüzemi szolgáltató pedig egyelőre nem jött rá, hogy a cica mégis hogyan tudta megkerülni az állomás biztonsági eszközöket.

 • Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

  Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

  A virginiai Amelia Courthouse-ban élő Charles Martin azt állítja, hogy egy nyári égszakadásnak köszönheti, hogy kőgazdag lett. A mázlista férfi ugyanis azt állítja, hogy miután hazatért a munkából, nekilátott levágni a füvet háza körül, ám egy hirtelen jött eső keresztül húzta számításait.