EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Szombathely

Térkő burkolatot kapott az utca

Még az idén teljes hosszában befejeződik a Szigligeti utca felújítása. Egy szakaszon már végeztek a munkálatokkal a szakemberek, majd az önkormányzat támogatásának köszönhetően az út másik felét is rendbe teszik.

Bejárták az új utcát Fotó:CSG

Befejeződött a Szigligeti utca Táncsics Mihály utca és Brenner Tóbiás körút közötti 300 méteres szakaszának felújítása. A csapadékvíz-elvezetés korszerűsítése és a közművek cseréje után a városban egyedülálló módon nemcsak a járda, hanem az úttest és a parkolók is térkő burkolatot kaptak. Ennek köszönhetően – egy esetleges javítási munka után – esztétikai hiba nélkül helyreállítható a burkolat. A beruházás mintegy 140 millió forint uniós forrásból valósult meg.


Az úttestet és a járdát is térkővel rakták le Fotó:CSG

– Az önkormányzat a korábban meghirdetett hároméves útfelújítási programjának keretében folytatja a munkálatokat, és megújul a Szigligeti utca Táncsics Mihály utca és Körmendi út közötti szakasza is – hangsúlyozta dr. Puskás Tivadar polgármester. Hozzátette: százmillió forintból térkővel burkolják le a kétsávos, 5,5 m széles, 310 méter hosszú utat, parkolósávot alakítanak ki, és elültetnek félszáz fát. A munkálatok várhatóan november végéig tartanak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.