EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb XIX.kerület XXIII.kerület

Teszt a rekordbajnok ellen

A szeptemberben induló másodosztályú bajnokságra készül gőzerővel a Kispest női kézilabdacsapata. Béki Nagy Bertalan új csapatot épít, a 2016/2017-es szezonban az NB I-ben szereplő alakulat kerete alaposan kicserélődött a nyáron. Tíz új játékost kell beépíteni a felkészülési időszakban, az edzőmeccsek sora az alapozás után rögtön egy nehéz ellenféllel kezdődött. Az osztrák rekordbajnok, Hypo Niederösterreich ellen nyolc edzéssel a hátuk mögött álltak ki a lányok. A Soroksári Sportcsarnokban tisztességes, 29-21-es vereséget szenvedtek a kispestiek, akik augusztusban még többször is pályára lépnek és Bécsben vissza is vághatnak az osztrákoknak.

Szabó Edináék visszavágynak az élvonalba

Felkészülési program:


Alaposan meggyötörték Fodor Noémiéket az osztrák lányok

Augusztus 17., péntek:  Vasas SC–Kispest NKK, Fáy utca, 17.30

Augusztus 18., szombat, mohácsi felkészülési torna

Augusztus 24., péntek, Szekszárdi FGKC–Kispest NKK,  Szekszárd, 11 óra

Augusztus 24., péntek, Kozármisleny SE– Kispest NKK,  Kozármisleny, 17 óra

Augusztus 30., csütörtök Hypo NÖ–Kispest NKK,  Bécs, 18.30

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.