2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb Hódmezővásárhely

The Hybrid: az új mozgásforma

Strandpartit és sportnapot szerveztek a Török Sándor Strandfürdőben Hódmezővásárhelyen. Egész nap különböző sportbemutatókat láthattak a fürdőzők, versenyeken mérhették össze tudásukat. Az is kiderült, hogy ki Vásárhely legjobb röplabdacsapata, és a „sörpong”-versenynek is meglettek a koronázatlan királyai. Délután fény derült a forradalmian új mozgásforma, a Hybrid titkára is, a debütáló edzés tele volt igazi show-elemekkel, hiszen egy strandpartin a szórakoztatás a fő cél.

 

Látványos showelemek tarkították a The Hybrid bemutatóját

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.