EUR: 316,13 Ft
CHF: 281,64 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb Győr

Tinilányok tömege töltötte meg a teret

A Négy Évszak Fesztivál második ingyenes Nyáresti koncertjén a Wellhello és a The Biebers bulijára rengetegen voltak kíváncsiak a Dunakapu téren. A fiatalok kedvencei megint taroltak.

A Wellhello jelenleg az egyik legnépszerűbb csapat hazánkban
Fotó: Kun Zoltán

Még emlékeinkben él a két évvel ezelőtti koncert, amikor szinte a lámpaoszlopokról is emberek lógtak, annyian voltak kíváncsiak a Wellhellóra és a Halott Pénzre. Most a Halott Pénz helyett a The Biebers csatlakozott a Wellhellóhoz. Főként a fiatalabb korosztály körében népszerűek, nélkülük nincs fesztivál vagy buli, Győrben is hatalmas rajongótáborral rendelkeznek.


A vakuk is hirdették: sokan vannak a Dunakapu téren!
Fotó: Kun Zoltán

A fülledt, forró nyári estén már a koncert kezdete előtt fogytak a kiadó helyek a Dunakapu téren. Hatalmas buli volt, a legnagyobb slágerekkel, kiváló hangulattal és emlékezetes pillanatokkal. Fluor és Diaz előszeretettel mutatnak görbe tükröt korunk társadalmának, szövegeikkel sokan értettek egyet szombaton este is.

„Nincs vége, ezt ordítjuk majd hajnalban a szélben, ha már elloptuk az éjjelt…” – énekelte a tömeg Diazzal együtt.


A The Biebers visszatérő vendége Győrnek
Fotó: Kun Zoltán

A The Biebers sem először érkezett Győrbe, a Rómer Házban már visszatérő vendégnek számítanak, sőt, a városunkban zajlott EYOF 2017 himnuszát is a srácok szerezték és adták elő, magyarul és angolul is.

Legújabb dobásuk, az Emergency House ‘90-es évekbeli sikere a Dübörög a ház feldolgozása, ami sokaknál betalált, talán még nosztalgiát is ébresztett: „dübörög a lábunktól a föld, dübörög a hangunktól a ház…”. Ismerős mindenkinek, ugye?

Az EKF kishajója bejött a The Biebersnek is!
Fotó: Kun Zoltán

Aki kihagyta a koncertet, hatalmas buliról maradt le, de amilyen nagyot taroltak a srácok, vélhetően látjuk még őket Győrben.

Kapcsolódó Cikkek